UPS – Skicka paket tryggt och billigt

Började i en stad i USA

UPS är en av de stora leverantörerna i världen och har funnits ända sedan 1907, då under namnet American Messenger Company. Företaget bytte namn en gång till innan de landade på United Parcel Service under 1919 och slutligen förkortningen UPS. Man kanske hör från namnet att de började i USA, det hela startade med ett väldigt lokalt och begränsat leveransområde men bredde snabbt ut sig till att täcka hela USA. Idag levererar UPS till hela världen och är ett världskänt namn med den svarta och guldiga loggan.

Lång erfarenhet och höga volymer

UPS är en av de största paketdistributionsbolagen i världen, de levererar över 13 miljoner paket varje vardag, så man kan lugnt säga att de har ordentligt med erfarenhet av både antal leveranser och antal år som de har funnits och verkat. Det betyder att du är i trygga händer när du ska skicka paket, gods, pallar, containrar eller bara vanliga brev.

Vi förhandlar dessutom fram extremt bra priser och tar över kundtjänst åt UPS, det betyder att de kan fokusera på det de är bra på – att skicka paket – och vi kan fokusera på att hjälpa dig på bästa och smidigaste sätt. Du får helt enkelt det bästa av två världar när du bokar en försändelse med UPS genom oss.

Täcker upp hela världen

Med det tredje största lastflygbolaget i världen kopplar UPS ihop 200 länder genom 800 destinationer i världen. UPS har funnits och haft kontor i Norden sedan 1991 men levererade paket långt före det. Det betyder att dina paket inte kommer att hamna i fel händer eftersom UPS har runt 30 års erfarenhet inom just vårt vackra land. Men det handlar inte bara om erfarenhet, UPS har även tjänsten Endast direktleverans där du får försändelsen hem till dörren och signerar. Helt säkert och tryggt med andra ord!

Miljön i åtanke

Som vi alla vet så avger flygplan massor av utsläpp i atmosfären som inte är bra för miljön eller vår natur. Som en av de allra största lastflygbolagen så är det mycket utsläpp per år, men för UPS är det viktigt att vara miljövänlig och firman är en av dem som kämpar allra hårdast för att klimatkompensera och ändra bränslekälla. Redan 2008 hade UPS 250 hybridfordon och 1 100 naturgasfordon och har inte stannat i utvecklingen sedan dess. Bara året efter introducerade UPS klimatkompensation och 2017 hade de över 10 000 fordon som körde på alternativa bränslen. Något som man kan skryta med när man använder sig av UPS som leverantör av sina försändelser är att de har vunnit Clean Air Excellence Award (Utmärkelse för ren luftkvalitet) av USA:s miljöskyddsbyrå tack vare sitt miljöarbete.

UPS skicka paket

Snabba och billiga

Så med expertisen i ryggen, miljöfokus framåt och en koppling till i princip hela världen så kan det vara lätt att tro att deras priser också är skyhöga. Men UPS har inte fått det erkännandet som de har utan att även tänka på priset för deras kunder. Dessutom har vi pressat priserna ytterligare. Du kommer enkelt och snabbt igång och kan jämföra tjänster och UPS priser genom vår sökfunktion. Det tar inte mer än någon minut innan du kan ha din upphämtning bokad!