Vi hjälper dig skicka ditt nästa postpaket

Postpaket är en tjänst som PostNord erbjuder där du kan skicka större paket under 20 kg. Det kan hjälpa dig att spara både tid och pengar och när du använder dig av vår sökfunktion hjälper vi dig att pressa priserna ytterligare. Att skicka med postpaket ska vara lätt och smidigt och det hjälper vi dig med genom hela processen. Oavsett om du ska skicka paketet till någon du känner i en annan del av Sverige eller på andra sidan jorden.

Få hjälp av oss

De som kan utnyttja postpaket är först och främst privatpersoner som behöver skicka paket som är aningen större eller otympliga. Är ditt paket på den mindre sidan kan du också använda dig av postpaket men vi rekommenderar att det väger minst ett kilo. Det smidiga med postpaket är att det oftast är framme nästa vardag inom Sverige och du kan lätt boka försändelsen online hos oss. Vi hjälper dig att boka ett postpaket genom vårt sökverktyg där du kan se de olika alternativen och dessutom får de bästa priserna eftersom vi har unika avtal med varje leverantör som man inte kan få som privatperson. Det lönar sig med andra ord att ta en titt hos oss innan du går till ditt ombud.

Transparens

Skulle ditt postpaket vara på den större sidan och rymma över 2 meter i längd eller omkrets ska du tänka på att det kan tillkomma en extra kostnad, just eftersom det då är ett skrymmande paket. Men du behöver inte oroa dig, vi visar alltid den slutliga summan som du ska betala och du får inga chockerande nyheter när du väl lämnar in ditt postpaket hos ditt närmaste ombud.

Skicka till hela världen

Ska ditt postpaket utomlands? Det är inga problem, du kan skicka postpaket till vem som helst inom Europa – eller varför inte hela världen? Du har alla adresser på jorden inom räckhåll när du ska skicka postpaket. Tillsammans med PostNord hjälper vi dig nämligen att skicka paketet till din bästa vän som flyttat till Malaysia, moster i USA, din internetvän i Kina eller kusinen som bor i Norge varannan vecka. Dessutom kommer ditt paket fram inom 2-5 vardagar som standard för PostNord och med rätt ifyllda dokument kan det gå så snabbt som bara 2 vardagar.

Tulldokument ska vara lätt

När man skickar postpaket utomlands så ska man fylla i tulldokument. Om du skickat många paket utomlands tidigare så är du väl bekant med detta. Har du aldrig skickat ett postpaket förut så behöver du inte oroa dig, vi hjälper dig att fylla i dokumenten på bara några minuter och gör det lätt för dig att se vad som ska fyllas i och hur man fäster dokumenten på rätt sätt. Då kan du spara massor av tid hos tullen som inte ska öppna ditt postpaket utan kan skicka igenom det till mottagaren på nolltid.

Få uppdateringar

Så nu vet du vad ett postpaket är, var du kan skicka det och varför du bör göra din sökning hos oss. Du kommer inte att ångra dig när du bokar en försändelse genom oss, vi hjälper dig igenom hela processen och finns här för alla frågor du kan ha. Dessutom skickar vi dig uppdateringar om var ditt postpaket är och när det beräknas komma fram så att du vet vad som händer utan att behöva uppdatera spårningssidan konstant. Med andra ord får du tid till annat både när du bokar försändelsen och under paketets väg. Vi önskar dig trevligt skickande!