Skicka företagspaket – Snabbt och billigt

Att skicka paket till företag är så enkelt

Många paket skickas och tas emot varje dag och marknaden för paketpost har länge varit en marknad med stor tillväxt. Den främsta orsaken till den stigande paketposten är främst internetets många möjligheter att handla online och med andra företag. Således drar både företag och privatpersoner nytta av det enkla sättet att handla online och de många tillgängliga alternativen för att leverera paket till mottagaren.

Skicka paket till företagets adress

Många fraktföretag erbjuder, förutom leverans till privatpersoner, även leverans av företagspaket. Ett företagspaket är ett paket som skickas från ett företag och levereras till en företagsadress. Detta innebär att mottagaren av paketet måste ha ett CVR -nummer. Om du behöver skicka ett paket till ett företag kan du söka på webben efter “Skicka paket för företag”. I den här artikeln kan du läsa om några av de fraktföretag du kan dra nytta av om du behöver skicka ett paket till en företagsadress. Detta gäller oavsett om paketet är stort eller litet.

Det finns många företag som kan hjälpa dig med fraktuppgifter.I den här artikeln kommer vi att titta närmare på tre företag som verkar på den danska marknaden inom paketfrakt och som också erbjuder leverans till företagsadresser. Det är företagen Postnord, Bring och GLS.

Olika företag har olika fraktbehov

Naturligtvis har olika företag olika leveransbehov. Om du är ett företag som främst handlar med andra företag är affärsfrakt naturligtvis viktigt för ditt företag. De många fraktföretagen gör det enkelt att hitta en fraktleverantör som matchar dina behov. Samtidigt innebär de många företag som levererar frakt också att det råder stor priskonkurrens på fraktmarknaden. Detta är till din fördel som företag, eftersom du därmed har möjlighet att välja mellan många olika leverantörer och hitta en fraktpartner som kan hantera dina fraktuppgifter till konkurrenskraftiga priser.

Postnord företagspaket

Post Nord är ett företag som många danskar känner. Post Nord ansvarar för distribution av brevpost här i Sverige. Posttjänsten i Sverige, Post Sverige, är en del av Post Nord. Post Sveriges historia började långt tillbaka 1624, då Christian den 4: e införde ett dekret om brevbärare. Dock har mycket vatten runnit i floden sedan dess och idag är Post Nord ett modernt fraktföretag som inte bara hanterar brevleverans utan även frakt av paket för privatpersoner och paket för företag. Post Nord har ett stort nätverk av paketbutiker, dessa paketbutiker har successivt bytt ut de gamla postkontoren.

Paketbutiker finns ofta som en del av andra butiker, till exempel livsmedelsbutiker, bensinstationer, stormarknader eller kiosker. I en av de många paketbutikerna har du möjlighet att skicka ditt företagspaket. Du har dock också möjlighet att köpa paketetiketter på Postnords webbplats och skicka paketet via en av Post Nords många paketlådor. Det finns alltså gott om flexibilitet om du vill skicka ett paket med Post Nord.

Skicka företagspaket med GLS Business

GLS är ett annat populärt fraktföretag som många danskar känner. GLS är ett stort europeiskt företag som finns i många europeiska länder idag. Även om GLS alltså är ett internationellt företag levererar de också företagspaket inom Sveriges gränser. GLS har också ett stort nätverk av paketbutiker i hela landet. Därför är det enkelt att skicka ditt paket och närmaste paketbutik är aldrig särskilt långt borta. Du har också möjlighet att få paketen hämtade, som måste skickas och levereras direkt till dörren.

GLS hanterar leveransen mycket snabbt och paketet levereras redan nästa vardag. Du har också möjlighet att få paketet levererat tidigt på dagen, till exempel innan 10, till företaget som ska ta emot paketet. GLS har ett smart spårningssystem, så du har alltid möjlighet att följa paketets väg till mottagare. Du kan göra detta bland annat via GLS smart -appen.

Ta med affärer – skicka paket till affärer

Bring är ett stort fraktföretag i Skandinavien. Företaget är en del av Posten Norge, men även om företaget är från Norge är det etablerat i flera länder i Norden. Om du som företag behöver skicka paket till andra företag kan Bring hämta paketet från dig, hämtning ingår i priset. Paket kan väga upp till 35 kg.

Om du behöver skicka mer än bara ett paket kan Bring också hjälpa dig med frakt av pallar till ett annat företag. Då har du möjlighet att skicka varor som väger upp till 750 kg. Om du vill använda Bring för din affärsfrakt har du möjlighet att få ett affärserbjudande via deras webbplats.

Rederier gör det enkelt att skicka företagspaket

Vi hoppas att vi med denna artikel har gett dig en inblick i ämnet “Skicka paket till företag”. I artikeln har vi presenterat några av de företag som kan hjälpa dig som företagskund. Det finns dock andra företag än de vi har nämnt här.

Om du som företag behöver skicka många företagspaket