Skicka paket utomlands – billigt

När det är dags att skicka något utomlands så är det hos oss du får den bästa hjälpen. Det kan vara krångligt att inte bara lista ut hur mycket det kommer att kosta eller vilket fraktbolag du borde använda, det kan även vara svårt att fylla i tulldokument och sen ska man också gå och undra över hur lång tid det tar innan det kommer fram.

Vi hjälper dig

Hos oss behöver du inte oroa dig när du ska skicka utomlands. Vi hjälper dig med alla delar. Hos oss kan du snabbt och smidigt välja vart ditt paket eller brev ska börja och sen vilket land du ska skicka det till. Efter du fyllt i hur stor försändelsen är så får du en lista där du kan välja och vraka bland alla våra fantastiska fraktfirmor.

Om du känner dig osäker på vilken du ska välja så har vi massor av texter och information på vår sida som guidar dig och ger dig all information du behöver när du ska skicka utomlands. Känner du att du behöver mer info, tips eller råd så är det bara att skriva en rad till oss så hjälper vi dig så snabbt vi kan!

Lätt och smidigt att fylla i tulldokument

Sedan kommer vi till det jobbigaste – pappersarbetet. När man skickar utomlands så är det massor av byråkrati som man ska igenom som man inte behöver när man skickar inom Sverige. Detta eftersom det mottagande landet ska veta vad du skickat utan att behöva öppna upp varje paket de får in.

Men lyckligtvis behöver du inte känna att det blir en börda, vi hjälper dig igenom hela processen och gör utomlandsförsändelser till en barnlek. Vi rätar ut alla frågetecken som kommer med att skicka något utomlands. Och vi gör det på bara några minuter.

Försäkra din försändelse

Har du något ömtåligt eller värdefullt som ska skickas utomlands? Det hjälper vi dig också med. På vår sida kan du markera om ditt gods som ska skickas utomlands är ömtåligt och så kommer det att behandlas med en öm hand.

Ska du skicka något till utlandet som är dyrt eller har ett sentimentalt värde så kan du köpa till en extra försäkring som täcker om något skulle hända. Du kan läsa mer om varje försäkring när du väljer en fraktfirma eller kontakta oss direkt.

Billigast hos oss

Skulle du behöva skicka utomlands så är det alltid bäst att kolla hos oss först. Vi förhandlar fram fantastiskt bra och billiga priser eftersom vi fokuserar helhjärtat på dig. Sedan låter vi experterna skicka ditt paket utomlands så att du får det bästa av två världar. Med andra ord så blir du och din försändelse som ska skickas utomlands väl omhändertagen hela vägen från dörr till dörr.

Skicka paket utomlands

Vi värdesätter företag

Att skicka något utomlands är det ju inte bara privatpersoner som gör. Hela vår värld hänger ihop tack vare företag som importerar och exporterar. Självklart hjälper vi även företag, stora som små, som ska skicka något för första eller 300:e gången utomlands.

Vi hjälper dig med pallar, gods, containrar eller små saker som dokument, paket eller brev, oavsett vad det är så kan du skicka utomlands med oss. Välkommen in, du börjar med att söka efter ett fraktalternativ och innan du vet ordet av så är ditt paket skickat utomlands.