Skicka paket till USA billigt

Ska du skicka ett paket till USA? Då får du den snabbaste och lättaste lösningen med oss. Det kan ibland kännas som ett enormt projekt som man tar sig an när ett paket ska till andra sidan atlanten, men att skicka paket till USA behöver inte vara svårt, jobbigt eller tidskrävande. När du skickar ditt paket till USA genom oss blir det lekande lätt.

Vi tänker på dig

Vårt huvudfokus är dig, oavsett om du är privatperson, egenföretagare eller jobbar för en större firma. Vi vill underlätta i din vardag och speciellt när du vill skicka ett paket till USA, oavsett om det är till någon kär, en kund eller en kollega. Tulldokument, frakt och själva inslagningen av paketet kan kännas jobbigt och som ett hinder. Men innan du skickar ditt paket till USA så hjälper vi dig med att hitta den absolut bästa och mest lämpade fraktfirman.

Allt du behöver veta på ett ställe

Här kan du hitta alla slags fraktfirmor – både dem som du direkt tänker på när du ska skicka ditt paket till USA men även dem som ligger i bakhuvudet och lurar. Du kanske även tror att du får den bästa dealen, men när du dubbelkollar på vår hemsida så kan du se att du faktiskt kan spara hundratals kronor på att undersöka situationen först. Och du behöver inte lägga ner mycket tid – det hela går på bara några sekunder. Allt du ska göra är att ge oss information om ditt paket – hur stort det är, hur mycket det väger och vart du vill skicka det. Sen räknar vi ut de bästa erbjudandena för just dig.

Bästa priserna

Hur kan vi då ha så billiga priser när du ska skicka paket till USA? Det är nämligen så att vi har speciella avtal med dessa leverantörer som gör att vi kan pressa priserna till ofattligt små summor. Vi fokuserar allt på dig – och på att pressa priserna. Det betyder att du inte behöver lägga ner eoner av tid på research eller eftersökningar, utan vi gör det åt dig. Då kan fraktfirman fokusera på att leverera ditt paket och du kan fokusera din tid på något annat som du hellre gör istället.

Vi hjälper med pappersarbete

Men vad med tulldokument? Du ska skicka paketet till USA, alltså ska det utanför Europa, fraktas över ett enormt hav och in i ett helt annat land med andra regler och riktlinjer än vad det är att skicka ett paket inom Sverige. Oroa dig inte, vi hjälper dig att fylla i tulldokumentet, det tar inte mer än några minuter och vi finns där längs med hela vägen. Om du ändå känner att du sitter fast när du ska fylla i ditt tulldokument så är det bara att skriva en rad till oss så hjälper vår fantastiska kundtjänst dig.

Skicka paket till USA

Storleken spelar inte roll

När det kommer till förpackningen till paketet som ska till USA så kan vi hjälpa dig med hur du bäst ska göra för att slå in det eller var du kan hitta ditt närmsta ombud som kan hjälpa dig med ett passande emballage. Kom ihåg att oavsett om ditt paket är skrymmande, stort, litet, lätt, tungt eller behöver vara kallt så hjälper vi dig. Så nästa gång du funderar på att skicka paket till USA så är det bara att surfa in på vår sida.