Ska du skicka paket till Kina? Kolla hit!

Ska du skicka ett paket till Kina? Det behöver inte vara några problem, vi hjälper dig oavsett om det handlar om ett litet paket som får plats i väskan eller ett enormt paket som behöver en säckkärra för att flyttas på. Vi hjälper dig med ditt paket till Kina på nolltid och du kan få upphämtning oavsett om du bor i Malmö eller Kiruna. Om du vill veta hur så ska du läsa vidare nedan.

Välj det alternativ som passar dig

Hos oss kan du välja det fraktalternativ som passar dig allra bäst. Vi erbjuder de största och vanligaste metoderna tillsammans med dem som du kanske inte direkt tänker på när du väljer leverantör. Detta betyder att någon du kanske skulle valt som förstahandsalternativ kan vara mycket dyrare än en konkurrent som du ännu inte har övervägt. Ditt paket till Kina kan vara stort eller litet och beroende på just storleken kan vissa leverantörer vara mycket bättre än andra. När du gör en sökning på ditt paket till Kina hos oss så presenterar vi de bästa alternativen för dig, helt beroende på vad dina behov är. Du kan direkt se fördelarna med de olika alternativen och välja den leverantör som passar dig bäst när du skickar ditt paket till Kina.

Billigast att kolla med oss först

Det behöver inte vara dyrt heller att skicka paket till Kina, vi förhandlar alla våra priser och därmed får du de bästa priserna för just ditt paket till Kina från vår sida. Genom att vi tar över kundtjänst – det vi är bäst på – så kan fraktbolagen fokusera på sin specialitet, nämligen att leverera ditt paket till Kina. Genom att vi visar upp de olika alternativen och priserna tävlar även fraktfirmorna i att leverera dina paket på billigast sätt. Men det är inte alltid som priset är huvudfokus, du kan även se vilka som klimatkompenserar, vilka som är snabbast, vem som hämtar upp vid dörren och om du behöver skriva ut fraktsedeln själv eller inte.

Vi hjälper dig med tulldokument

När man skickar utomlands, oavsett om det är ett paket till Kina eller Tyskland så behöver man fylla i tulldokument. För många är det migränframkallande att fylla i, men vi hjälper dig förstå vad de olika delarna betyder och hur du ska fylla i dokumentet. Då kan du skicka ditt paket till Kina på nolltid, eller närmare bestämt på bara 2 vardagar. Det är alltså svårt att göra det lättare än vad vi gör det för dig och det är vi inte blyga över att erkänna.

Skicka paket till Kina

Lätt att hitta priser och alternativ

Om du ska skicka ett paket till Kina som ett företag så kan vi också självklart hjälpa dig. De flesta leverantörer har möjlighet att hämta upp paketet direkt hos dig och kan ofta även leverera till dörren hos mottagaren. Det blir alltså inte lättare att skicka paket till underleverantörer eller kunder i Kina. Oavsett om du ska skicka som företag eller privatperson så är processen lika lätt, det är bara att fylla i postnumret i Kina under mottagare och sen ditt eget postnummer. Då får du flera förslag på leveransalternativ som passar just dig. Vi vet att du kommer bli positivt överraskad över hur lätt det är!