Bring Ombud

Det har varit många olika företag som gradvis kommer in på fraktmarknaden. Onlinehandeln ökar år för år, vilket innebär att marknaden är attraktiv för många rederier.

För dig som behöver skicka ett paket är det väldigt bra då det betyder att det råder stor konkurrens om att kunna leverera den bästa servicen till det billigaste priset. I den här artikeln måste vi titta på en av de leverantörer du kan skicka ditt paket med i Sverige, nämligen företaget Bring.

Bak Bring

Logistikföretaget Bring grundades 2008 av Posten Sverige. Idag har Bring en närvaro i hela Norden, och det är ca. 6000 anställda i Bring. Det är således en stor aktör på den nordiska fraktmarknaden.

Ta med hanterar både paketpost och större fraktuppgifter och för både privatpersoner och företag. Bring är ett företag som är mycket i en ren och hälsosam miljö. I praktiken innebär det att Bring har satt upp ambitiösa klimatmål, som att företaget helt ska ha gått över till förnybar energi år 2025. Det gäller både Brings bilar och byggnader. Företaget är därför mycket bekymrat över hållbarhet.

Ta med paketbutiker och paketmaskiner

En paketbutik fungerar så att delar av en butik ordnas så att du kan skicka och hämta paket härifrån. Många av de mest kända rederierna har paketbutiker i butiker över hela Sverige. Paketbutiken ger kunderna flexibilitet, eftersom det innebär att kunden kan hämta sitt paket när det passar in i vardagen. Bring har mer än 6500 BRING ombud och varuautomater i hela Norden. Du kan också enkelt få paketet levererat till din dörr. Bring levererar paket på kvällen och på helgerna. Om du måste ha levererat en försändelse i en storstad, till exempel Oslo, kan paketet ofta levereras samma dag!

Hur skickar jag ett paket med Bring?

Ett enkelt sätt att skicka ett paket med Bring är att använda tjänsten Paket.se. Här kan du ange information om vart paketet ska skickas från och till och hur stort paketet är. Nu är det bara att klicka på hitta priser, och Paket.se hittar de bästa erbjudandena för leverans av din försändelse bland många rederier – inklusive Bring Express. Om du väljer att skicka paketet med Bring får du möjlighet att köpa och skriva ut en adressetikett på Paket.se. Det blir inte lättare.