Skicka paket och frakt till Danmark

Billigaste pris för att skicka paket till Danmark från Sverige

Du måste skicka ett paket till Danmark, det finns stora fördelar för dig genom att välja ett rederi som har verksamhet i Danmark. Du kan alltså få både de lägsta priserna och bästa kundservice. paket.se har en systeravdelning – Pakke.dk – som har många års erfarenhet av att skicka frakt till Danmark, och erfarenheten kan vara det som gör att du får en bra upplevelse när du måste skicka oss en till Danmark.

Vår kundtjänst har stor erfarenhet av att hjälpa kunder att både importera och exportera till och från Danmark, och har i flera år blivit betygsatt på Trustpilot, som ett av de allra bästa rederierna i Danmark. På samma sätt billigtpaket.se också bland de 3 bästa fraktföretagen i Sverige enligt kunder. Vi är mycket tacksamma, och vi vill ge dig samma upplevelse, och du behöver inte bara lyssna på andra kunder, du kan prova det själv genom att beställa ditt paket till Danmark via priskalkylatorn ovan.

Skicka frakt till Danmark

Om du inte bara vill ha bra kundservice, utan också lågt pris, välj sedan paket.se. Vi har inget portobord Danmark, eftersom du får det bästa priset varje gång. När rederier erbjuder ett fast pris för ett helt land, så att de förlorar pengar i de områden som ligger längst bort, till öarna utan broar etc. För att kompensera för förlusten betalar du som kund mer för att skicka paketet till den billiga resorten . Vi gör det inte för att vi tror att det är rättvisare för alla att betala för vad de får, inget mer, inget mindre. Det innebär att du aldrig behöver betala för din granne för att skicka sina paket till dyr hälsa om du använder billigtpaket.se när du skickar post till Danmark. I hörnet här uppe till höger kan du se hur billigt det kan vara att skicka både till och från Danmark. Du kan till och med få ett pris för din specifika destination på några sekunder genom att ange några detaljer om frakt till Danmark, i miniräknaren högst upp på sidan. Detta gäller även lastpallar och dokument, oavsett vad du behöver skicka kan vi hjälpa dig med det.

Gratis experthjälp – t.ex. frakt från Danmark till Sverige

Frakten kan vara så billig att den blir dyr. Om du köper last som är så billig att de inte har råd att ge dig rätt kundservice, då blir pengarna du sparar på frakt till Danmark snabbt en dyr besparing. Om du inte har tillräckligt med information om vad du kan och måste skicka, eller hur du kan packa det, eller vilka regler du bör vara medveten om, riskerar du att paketet antingen skadas eller i värsta fall försvinner under transporten.

Vår prioritet är att göra det enkelt för dig att skicka paketet, och det gör vår priskalkylator och vårt koncept, och om det är något som i sin tur kan ge våra kunder att hjälpa dig, få det bästa priset, inte bara här och nu, men också i längden.

Prova själv – kontakta oss här.