Skicka stora paket billigt och enkelt

Om du behöver skicka stora paket så ska du inte oroa dig, vi hjälper dig igenom hela processen! Hos oss kan du välja mellan alla de klassiska och de mindre kända men ändå otroligt pålitliga fraktalternativen. Bara genom en enkel sökning kan du få en lång lista på vilka fraktbolag som gärna hjälper dig – och du kan lätt se prisalternativen för var och en. Då kan du få en översikt utan att lägga ner speciellt mycket arbete själv.

Ett hav av leverantörer

När man skickar stora paket så kan det vara svårt att veta vem man ska vända sig till. Stora paket kan ofta vara skrymmande eller svåra att ta med till ombud. Hos oss får du hjälp hela vägen, beroende på vilket fraktalternativ som passar just dig så kan vi erbjuda allt från upphämtning av oss eller fraktbolaget själva till inlämning av pallar vid ombudet. Ett stort paket som ska inom Sverige kan bland annat skickas med bussgods som är billigt eller Bring som hjälper i expressfart. Ska du skicka stora paket utomlands så finns det ett hav av leverantörer som du kan välja mellan.

Skicka stora paket billigt

Dessutom kan pengar vara en stor faktor när man ska skicka stora paket. Oavsett om du ska skicka som företag eller som privatperson så är ofta pengarna den stora faktorn. Men att skicka stora paket behöver inte vara en dyr affär. Vi hjälper dig hela vägen eftersom vi gör långa och fullständiga undersökningar för varje fraktmetod vi erbjuder. Inte nog med att vi väljer ut de allra bästa och mångsidiga fraktalternativen på vår sida, vi förhandlar även priset så att de pressas till de lägsta på marknaden. Vi tycker att det ska vara lätt och billigt att skicka stora paket.

Skicka stora paket till hela världen

När du väljer att använda oss så sparar du massor av tid eftersom du inte behöver gå in på varje leverantörs hemsida och diskutera eller förhandla priserna själv, du behöver inte heller betala överpriser för att skicka stora paket. Det är så enkelt att det bara tar några minuter innan din upphämtning kan vara bokad, allt du behöver göra är att fylla i mått och vikt på ditt paket och vart det ska. När du gjort detta får du en lång lista på de alternativ du har och det pris som leverantörerna erbjuder. Detta betyder att de tävlar om din uppmärksamhet och gör det bästa de kan för att hjälpa dig att skicka stora paket – lokalt som globalt – till bästa pris.

Framme på nolltid

På tal om globalt, hos oss får du även hjälp med att fylla i tulldokument. Detta innebär att skicka stora paket utomlands inte bara kan göras billigt och smidigt från din sida, utan även kan tas emot på nolltid av din mottagare. Genom vår guide förvandlas tulldokumentet från huvudvärk till en barnlek och att skicka stora paket går plötsligt väldigt snabbt. Vi hjälper dig att få fram ditt paket till USA på bara en dag och till Kina på bara två dagar. Tror du oss inte? Pröva gärna själv! Du börjar genom att göra din sökning och innan du vet ordet av så är paketet framme.