DHL Ombud

DHL Pakkeshop

DHL är världens största distributionsföretag och har viss aktivitet på den danska marknaden. Många danskar – särskilt danska företag, men också privatpersoner – använder DHL för expressförsändelser utomlands. Du har flera olika alternativ när du skickar med DHL, och vi kommer att förklara dem här. Ett av alternativen är att leverera paketet till en DHL -ombud.

Hitta din närmaste DHL -ombud

DHL: s ombuder kallas DHL Service Points. De finns över hela landet, så du har garanterat en i närheten. DHL är dock bättre representerat i storstäderna än i de små. Särskilt i Köpenhamnsområdet finns det många DHL -servicepunkter som du kan använda.

I många av deras ombuder använder DHL Swipbox. Detta är bekvämt för avsändaren, eftersom många danska stormarknader har Swipbox stående – och efter att du har beställt paketetiketten och levererat paketet, hämtar DHL paketet i lådan och skickar det i omlopp.

Du kan få en överblick över godkända ombuder när du bokar en DHL -paketetikett. Även om du inte har bokat något än har DHL: s danska webbplats en översikt över alla deras servicepunkter i Sverige.

Förutom att skicka paket i en DHL -ombud kan du naturligtvis också hämta de försändelser som har skickats till dig.

En annan lösning: Beställ hämtning med DHL

En populär lösning är att beställa upphämtning med DHL. Detta är särskilt relevant för expressleveranser, där det måste gå snabbt.

Här kommer DHL hem till dig – eller till din arbetsplats – vid den tidpunkt som passar dig. Det är därför en extremt praktisk lösning, och den ser till att allt går som det ska. Om du beställer upphämtning innan 12, då kan en DHL -kurir komma och hämta paketet samma dag.

Hämtning med DHL kan beställas samtidigt som du beställer din paketetikett. Det blir lite dyrare, men det betyder också att paketet skickas snabbare i omlopp – och att det troligen också kommer snabbare. Dessutom sparar du mycket krångel, eftersom DHL kommer direkt till din dörr, och du behöver inte gå till en ombud själv.

Så här beställer du DHL -paketetiketten

Innan du levererar paketet till en ombud eller till en DHL -kurir som hämtar paketet från dig är det smart att köpa en paketetikett.

Du kan göra detta här på Paket.se, där du anger information om din försändelse och sedan presenteras med de bästa priserna.

För expressleveranser utomlands har DHL vanligtvis en av de bästa lösningarna. Och efter att du har beställt paketetiketten börjar allt – om du har beställt inkl. hämtning, sedan kommer DHL förbi snabbt. Om inte kan du lämna ut paketet på en DHL -servicepunkt när du har tid. I alla fall är det enkelt att använda DHL, och i de flesta städer är det också lätt att hitta en ombud.