DPD – Skicka paket enkelt och billigt

Det finns nu en mängd alternativ när det gäller leverans av post, paket och varor i allmänhet – och nya tillkommer hela tiden.

Du känner garanterat Postnord, GLS och alla andra tunga aktörer på den danska marknaden – men känner du DPD?

Vad är DPD?

DPD, även känt som DPDgroup, är ett internationellt logistikföretag med huvudkontor i Frankrike – och de är faktiskt den näst största paketdistributören i Europa.

DPD är inte stort i Sverige än – men med ett välfungerande samarbete med PostNord, [1] [2] DPD -spårning lite utöver det vanliga och mer än 40 (!) Års erfarenhet i branschen, är vi stolta över att kunna erbjuda DPD som en av våra fraktlösningar på paket.se.

DPD i korthet? Flexibel, användarvänlig och effektiv

DPD har specialiserat sig på paketdistribution sedan 1976 – och det innebär att du får en välutvecklad tjänst där alla processer har kontroll.

De kombinerar den senaste tekniken med god lokal kunskap, och det är det som gör DPD till något alldeles speciellt.

Det innebär att du får en användarvänlig tjänst som samtidigt gör det möjligt att spåra din försändelse in i minsta detalj.

4 goda skäl att använda DPD Sverige:

Det är snabbt och enkelt – 4 enkla steg och du har en paketetikett så att ditt paket är redo för oss att komma och hämta det eller så kan det lämnas in i en paketbutik

Du kan skicka paket till hela Europa – DPD har inte bara leveransställen och samarbeten i Sverige. Du kan enkelt och snabbt skicka till mer än 25 länder i Europa.

Med DPD -spårning kan du spåra ditt paket live – du kan se exakt hur många stopp föraren saknas innan paketet är med dig.

Det finns ett leveransfönster på en timme – Den dag ditt paket levereras kommer du att meddelas när paketet levereras inom en timme.

Hur skickar du ett paket med DPD Sweden?

Det är enkelt att skicka paket via paket.se. Du kan välja mellan flera olika lösningar anpassade efter dina behov.

Därför kan du vara säker på att det finns en lösning som passar dig – oavsett om du skickar mindre än 15 paket i månaden eller mer än 50 paket i månaden.

→ Kontakta oss här så hittar vi den perfekta lösningen för dig.

3 enkla steg: Så här gör du när du använder paket.se:

Välj sändning (dokument, paket, pallar eller behållare)

Jämför erbjudanden

Välj det bästa erbjudandet – och spara pengar

Du kan följa din DPD -leverans hela vägen tack vare det smarta DPD -spårningssystemet, där du kan följa paketet live.

Det betyder att du kan hålla reda på var ditt paket är – i minuten. Och du kan göra det både som avsändare och mottagare, så länge du har rätt information.

DPD -priser: Hur mycket kostar det att skicka paket med DPD?

Du kan klicka här [3], där du kan få den förkromade översikten över DPD-priser i hela Europa.

Driver du ett företag där du skickar mer än 50 paket i månaden? Då kan du alltid få en bra affär eftersom du kan få volymrabatt genom DPD. Om du föredrar att bara skicka dina paket med DPD kan du förvänta dig transparenta och rimliga priser.

Driver du ett företag där du föredrar en vanlig leverantör? Eller vill du bara ha det bästa priset?

Vad du än gör kan vi hjälpa dig att hålla reda på dina försändelser. Du kontaktar oss här →

Få det bästa priset på din DPD -leverans med paket.se

Du kan alltid använda paket.se för att jämföra och få de bästa priserna på din försändelse – inklusive frakt med DPD -spårning.

Allt du behöver göra för att få det bästa priset på paket.se:

  • Välj mellan paket, pall, behållare eller dokument
  • Till och från adress
  • Din typ av försändelse

Klicka sedan på “Hitta ditt pris”, och voila: Nu presenteras dina alternativ och de olika priserna hos rederierna – inklusive DPD Sverige.

Vill du ha det bästa priset på DPD -frakt? Vi har gjort det enkelt för dig

Om du vill ha det bästa priset på din frakt är paket.se det perfekta stället att börja. Här kan du jämföra priser från olika rederier, så du är alltid garanterad att få det bästa priset.

Du kan skicka allt med paket.se, för vi tycker att det ska vara enkelt att skicka paket – oavsett om du är privat eller företag.