DHL Express – Skicka billigt och snabbt paket

DHL Express

Om du har en brådskande leverans kan du skicka din försändelse med DHL Express. DHL: s expresstransportavdelning skickar paket med flyg till länder runt om i världen. Det drivs av kvalificerade specialister inom internationell handel och budleverans, som med hög kompetens garanterar sina kunder både snabba leveranser och förstklassig service. DHL Express är därför den perfekta tjänsten för dig som letar efter de bästa transport- och logistiklösningarna för global kommunikation. De erbjuder inte bara ett omfattande sortiment till företag, utan privatpersoner har också möjlighet att ta del av sina expressleveranser genom den sömlösa och enkla DHL Express Easy -tjänsten.

Om du som företagskund vill skicka ett paket med DHL Express finns det många leveranstjänster att välja mellan.

I kategorin Day Definite ingår Economy Select -tjänsten för paketfrakt. Economy Select skickar pallar eller alternativt ett eller flera paket från dörr till dörr och anländer till mottagaren inom ett antal arbetsdagar. Detta mer kostnadseffektiva alternativ är väl lämpat för mindre brådskande transporter utöver tyngre transporter. För tidsbegränsad transport är tjänsterna inom Time Definite tillgängliga istället. Dessa inkluderar Express Worldwide som levererar till din dörr i slutet av nästa arbetsdag och Express Envelope som är samma tjänst men för dokument upp till 300 gram. I kategorin ingår också Express 12:00 och Express 9:00, som levererar från dörr till dörr nästa arbetsdag inom dessa respektive tider. Slutligen är det samma dag för de mest brådskande leveranserna. Med sina Jetline -flygplan och Sprintline -bilar skickas paketet från dörr till dörr inom kortast möjliga tid.

Om du är en privat kund kan du istället vända dig till DHL Express Easy, en DHL Express -tjänst som är särskilt riktad till privatpersoner. Med den här tjänsten kommer ditt paket till mottagaren i slutet av nästa arbetsdag. Paketet levereras och hämtas sedan hos en av DHL: s så kallade Service Point-agenter. Express Easy finns endast på ett antal utvalda servicepunkter, och information om dessa finns på DHL: s webbplats.

Här på paket.se hittar du DHL: s expresstjänster tillsammans med expresserbjudanden från andra rederier. Med en enkel sökning i vår priskalkylator kan du snabbt och enkelt ta reda på vilken av dessa som passar bäst för just din sändning och dina behov. Ge bara information om frakttyp, vikt, storlek och transportavstånd, så beräknar vi automatiskt de bästa alternativen. Välj sedan leveranstjänsten från DHL Express (eller från en annan leverantör som du föredrar) och beställ direkt på webbplatsen. Med paket.se½ är den redan snabba expressleveransen ännu snabbare!