Bring utlämningsställe

Ta med utlämningsställe

Det finns nu många olika företag som tar sig fram på fraktmarknaden. Internethandeln växer år för år och det gör marknaden attraktiv för många fraktföretag.

För dig som behöver skicka ett paket är det bra eftersom det betyder att det råder stor konkurrens om att kunna ge den bästa servicen till det billigaste priset. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på en av de leverantörer du kan skicka ditt paket med i Sverige, nämligen företaget Bring.

Bakom Bring utlämningsställe 

Logistikföretaget Bring grundades 2008 av postkontoret i Norge. Idag har Bring en närvaro i hela Norden och det finns ca. 6000 anställda anställda i Bring. Det är således en stor aktör på den nordiska fraktmarknaden.

Bring klarar både paketpost och större fraktuppgifter, både för privatpersoner och företag. Bring är ett företag som bryr sig mycket om en ren och hälsosam miljö. I praktiken innebär det att Bring har satt upp ambitiösa klimatmål att företaget helt ska ha bytt till förnybar energi år 2025. Det gäller både Brings bilar och byggnader. Företaget är därför mycket bekymrat över hållbarhet.

Ta med utlämningsställe och paketmaskiner

En utlämningsställe fungerar genom att få en del av en butik ordnad så att du kan skicka och hämta paket härifrån. Många av de mest kända fraktföretagen har utlämningsställer i butiker över hela Sverige. utlämningsställe ger kunderna flexibilitet, eftersom det innebär att kunden kan hämta sitt eget paket när det passar in i vardagen. Bring har mer än 6500 utlämningsställer och varuautomater i hela Norden. Men du kan också enkelt få ditt paket levererat till din dörr. Bring levererar både paket på kvällarna och på helgerna. Om du behöver ha en försändelse levererad i en storstad, till exempel Köpenhamn, kan paketet ofta levereras samma dag!

Hur skickar jag ett paket med Bring utlämningsställe?

Ett enkelt sätt att skicka ett paket med Bring är att använda tjänsten paket.se. Här kan du ange information om vart paketet ska skickas från och till och hur stort paketet är. Klicka nu bara på sökfunktionen, så hittar paket.se de bästa erbjudandena i förhållande till att leverera ditt paket bland många fraktföretag – inklusive Bring. Om du väljer att få ditt paket skickat med Bring har du möjlighet att köpa och skriva ut en fraktetikett på paket.se. paket.se sparar dig också resan ner till utlämningsställen, eftersom de kommer och hämtar ditt paket hemma hos dig. Det blir helt enkelt inte lättare.

KNAPPE