Bring – skicka paket

Huvudfokus: Norden

Bring är den stora experten i Norden. Med gröna bilar så hjälper Bring med försändelser inte bara här utan även i England och Nederländerna. De är till och med en av Nordens fyra största fraktfirmor. Med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland så är dessa fyra länder Brings stora hemmaplan. Bring är helt ägt av norska Posten och grundades 2005, så det är inte konstigt att de är en haj på marknaden här uppe i norr.

Både privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson, litet företag eller har en större kedja så kan Bring hjälpa dig med transporter. Som privatperson kan du skicka små och stora paket och vanliga brev. Har du en webbshop så kan du ha delar av ditt lager hos Bring och de hjälper dig med leveransen av dina varor. Som företag kan du även skicka gods, pallar, bud, med expressleverans och självklart vanliga paket och brev även när du inte använder dig av Brings lager.

Hjälper till vid alla tillfällen

Skulle du som företag behöva hjälp med reklam i konsumenters brevlådor så hjälper Bring dig även med denna biten. Eller om du har varor som ska skickas tempererade så har Bring de rätta bilarna för jobbet. Dessutom erbjuder Bring även signaturer på brev och paket så att du vet att rätt person faktiskt har tagit emot din försändelse. Behöver du skicka dyrbara varor eller gods så kan du lätt och enkelt försäkra paketet så att du lugnt och tryggt kan lämna över det och slippa oron som kan komma med sådana transporter. Med expressbud kan du få ditt paket till mottagaren redan samma dag inom Sverige eller nästa dag i resten av världen.

Inte bara Norden

Bring levererar alltså allt från prylar och kläder från webbshoppar till läkemedel och frysta varor från tillverkare. Även om Bring är den stora experten inom den nordiska marknaden så levererar de även självklart till resten av Europa och även hela världen. Hos Bring kan du också spåra din leverans för att hålla koll på när den förväntas vara framme och var den befinner sig just nu. När du bokar en leverans genom oss hjälper vi dig med uppdateringar på din leverans, så att du inte behöver logga in på hemsidan för att få veta vad som händer med ditt paket. Du blir aldrig överraskad när du bokar din försändelse genom Bring hos oss.

Miljövänliga

Det är inte bara Brings bilar och logga som är grön, hela deras verksamhet jobbar mot miljövänliga alternativ. Hela koncernen fokuserar på att endast använda förnybar energi till inte bara deras varuhus och andra fastigheter, utan även till alla deras fordon som de använder varje dag. Som om det inte vore en utmaning nog så har Bring satt som mål att uppnå full förnybar energi till 2025.

Det är något som alla kan dra fördelar från. Att bara nämna t.ex. Bring som ett miljövänligare fraktalternativ på hemsidan kommer garanterat att dra hem pluspoäng för dig och ditt företag.

Bring skicka paket

Billigt hos oss

Med miljöfokus och en expertis inom norden behöver inte priserna vara skyhöga – speciellt inte när du bokar din nästa försändelse med oss. Vi har unika avtal med t.ex. Bring som gör att vi kan pressa priserna ytterligare. Vi gör detta genom att vi personligen hjälper till med personlig service och bokningen av dina försändelser. Då får du hjälp från dem som är experter på att hjälpa och ditt paket skickas med de som är experter på leveranser. Det är helt klart en win-win när du bokar frakt med Bring och oss.