UPS Ombud

UPS Ombud

UPS är ett internationellt paketföretag som är ett utmärkt val för många typer av försändelser. Om du behöver skicka eller hämta ett paket är det stor chans att du måste passera en UPS -ombud – eller UPS Access Point som de kallar det. Här får du översikten så att du är redo att skicka med UPS.

Hitta närmaste UPS -ombud

Det är relativt enkelt att hitta en plats där du kan skicka paket till UPS. De har platser i hela landet där det är möjligt att skicka och hämta paket. Vanligtvis finns UPS -ombuder i lokala företag och butiker som har valt att samarbeta med dem. Det finns särskilt många UPS -åtkomstpunkter i de större danska städerna, men i allmänhet är de väl fördelade över landet.

Du kan få en snabb överblick genom att besöka UPS egen webbplats, där de har en karta över alla sina platser. Du kan ange ditt postnummer och hitta ombuden närmast dig.

Om du köper en paketetikett hemifrån kan du bara dyka upp i butiken och leverera paketet – det är alltid det enklaste. Om du måste hämta ett paket själv kommer du också bara att dyka upp, men du måste ta med din personliga legitimation och paketnummer.

Du kan också lämna in till en förare

Du har också ett annat alternativ om du behöver skicka ett paket med UPS. De erbjuder att du kan leverera ditt paket till valfri UPS -förare så länge det är förbetalt. Det är därför inte nödvändigt att hitta en ombud om du har möjlighet att hitta en förare att leverera försändelsen till.

Det är också möjligt att beställa upphämtning på UPS. Du betalar för det samtidigt som du betalar för din paketetikett – en UPS -kurir kommer också hem till dig för att hämta paketet. Enkelt och enkelt, men kostar ändå lite extra. Men det betyder också att paketet kommer in i transportsystemet mycket snabbt.

Beställ UPS -paketetikett online

Om du vill få saker gjorda så snabbt som möjligt är det bäst att beställa en paketetikett från UPS online. Det kan göras hemifrån, och det gör allt enklare.

paket.se har en miniräknare där du kan få ett pris för din försändelse. Allt du behöver göra är att ange lite information om paketet och vart det ska. Därefter får du priser från UPS och andra företag – välj din föredragna lösning, betala för paketetiketten, du är också redo för UPS -inlämning!