Skicka paket och frakt till Spanien

Spanien är en integrerad del av EU och EU: s inre marknad. Det finns således inga besvärliga tullregler du måste tänka på när du skickar ditt paket till det soliga, sydeuropeiska landet. Det är därför relativt enkelt att skicka ett paket till Spanien. Här tittar vi på hur du skickar ditt paket till Spanien och hittar det bästa fraktpriset. Skicka paketet billigt till Spanien här

Paketförsändelser till Spanien

Vi danskar har alltid tyckt om Spanien, inte minst att semestra i Spanien. Sangria, sol, grisfester och utsökt rött vin är några av de saker som många danskar förknippar med Spanien. För vissa är normen kärleken till Spanien så stor att de har valt att bosätta sig i det soliga landet. På den spanska solkusten finns en hel koloni av normen som har lagt sig.

Vad kostar det att skicka ett paket till Spanien

Om du vill skicka ett paket till Spanien kan du göra det utan större besvär. Även om Spanien är långt borta från Sverige och är ett stort land, är det också ett land med en bra infrastruktur och många flygförbindelser. GLS, UPS och TNT är några av de företag som hanterar frakt till Spanien.

Kan du skicka paket billigt till Spanien?

Det är skillnad på paket och det spelar roll vad det är du ska skicka. Om vi ​​till exempel tar ett paket som levereras med expressleverans till Spanien och som har en vikt på 1-5 kg., Kan detta paket levereras för ca. 540 kr. Om du kan leva med en längre leveranstid kan du skicka paketet billigare. Om du använder sajten paket.se kan du snabbt få en överblick över vilka som kan leverera ditt paket och vad det kostar att skicka paketet till Spanien. Du får också en överblick över hur lång tid det tar att transportera ditt paket till den soliga kusten – eller vart det än går i Spanien.

Så fungerar paket.se

På paket.se hittar du priser och leverantörer för din leverans till Spanien. När du har hittat rätt företag att leverera ditt paket kan du skriva ut en fraktetikett som du bifogar ditt paket. Du ska inte lyckas leverera paketet själv till ett postkontor, eftersom paket.se hämtar ditt paket från dig och sköter resten av leveransen till det rederi du valt. Det blir bara lättare att inte skicka ett paket till Spanien.