DHL – Skicka paket billigt

Giganten inom frakt

En av de mest betrodda fraktfirmorna måste ändå vara DHL. De är en gigant när det kommer till försändelser med 1.5 miljarder levererade brev och paket varje år. Trots hur populära de är så är det inte alla som vet vad DHL står för, det är nämligen namnen på de tre grundarna i företaget – Dalsey, Hillblom och Lynn. Självklart erbjuder även vi leveranser med DHL, till fantastiska priser.

Levererar överallt – sedan 60-talet

Sedan 1969 har DHL levererat företagsdokument. Idag erbjuder DHL allt från brev och paket till alkohol- och matvarutransport till containrar och pallar. Allt du behöver göra är att välja DHL i listan över tillgängliga leverantörer när du ska skicka ditt paket, sen hjälper vi dig med resten. DHL är ett internationellt företag vilket betyder att de levererar till jordens alla hörn via flyg, fartyg och fordon. Skulle du nu behöva skicka något till månen så kan DHL även hjälpa dig där med deras raketer till yttre rymden.

Miljömedvetna i framkant

Om du är miljömedveten så kanske du ryggar tillbaka lite när du hör flygtransporter. Men du behöver inte oroa dig, DHL har många arbeten igång för att öka sina miljövänliga transporter och har aktiva program för utsläppskompensation. DHL har som mål att till 2050 ha noll utsläpp från sina fraktmetoder och byter idag ut sina gamla bilar till miljövänligare modeller. Med upphämtning vid dörren kan även vi se till att optimera upphämtningsrutinerna så att minsta möjliga transportsträckor används för att både hämta och leverera ditt paket. Skulle alla personer åka i en bil för att leverera sina paket vid en upphämtningsplats skulle miljöpåverkan vara betydligt högre.

Upphämtningsplatser och signatur

Bor du däremot nära ett upphämtningsställe och vill ta dig dit för egen maskin så har DHL massor av ombud och även specifika postlådor där du kan lämna in eller hämta upp ditt paket eller brev. Särskilt bra är DHL Express på viktiga försändelser, t.ex. företagsdokument. Du kan välja att få ditt brev eller paket signerat av mottagaren, så att du vet att det kommit fram – och till rätt person! Det är tryggt, säkert och snabbt att skicka med DHL.

Expressleverans

Har du bråttom med din försändelse? Då kan du använda dig av DHL:s expressverktyg som levererar i rekordfart för några extra kronor. Är det däremot inte något du har ett stort behov av så hjälper vi dig med leveranser som når till t.ex. Kina på bara två vardagar eller USA på en vardag. Det betyder att när du använder dig av vår tjänst så kan du få expressleverans men för priset av en vanlig transport. Win-win, med andra ord.

DHL skicka paket

Stort som smått, nära eller långt borta

Om du har ett företag eller ska skicka varor från företaget till kunder så är DHL ett bra alternativ. Du kan skicka stora försändelser i form av t.ex. containrar med producerade varor till en butik eller små lätta paket levererade till en konsument. Tillsammans med DHL hjälper vi dig med alla dina företagsbehov. Oavsett om det är utomlands eller inom Sverige.

Kontroll över hela kedjan

DHL är en av jättarna, och det är av en bra anledning. De har helt egna flyg, fartyg, bilar, containrar och såklart paket som bara levererar deras produkter. Detta säkerställer att de har koll på allt från punktligheten och sina vänliga anställda till elen i deras lager och piloterna för deras flyg. DHL belönar innovation och jobbar på att expandera användningen av drönare istället för bil över slingriga sträckor och har som sagt leveranser även till månen. När du väljer DHL genom oss så väljer du en säker leverans.