DHL – Skicka paket billigt

Giganten inom frakt

En av de mest betrodda fraktfirmorna måste ändå vara DHL. De är en gigant när det kommer till försändelser med 1.5 miljarder levererade brev och paket varje år. Trots hur populära de är så är det inte alla som vet vad DHL står för, det är nämligen namnen på de tre grundarna i företaget – Dalsey, Hillblom och Lynn. Självklart erbjuder även vi leveranser med DHL, till fantastiska priser.

Levererar överallt – sedan 60-talet

Sedan 1969 har DHL levererat företagsdokument. Idag erbjuder DHL allt från brev och paket till alkohol- och matvarutransport till containrar och pallar. Allt du behöver göra är att välja DHL i listan över tillgängliga leverantörer när du ska skicka ditt paket, sen hjälper vi dig med resten. DHL är ett internationellt företag vilket betyder att de levererar till jordens alla hörn via flyg, fartyg och fordon. Skulle du nu behöva skicka något till månen så kan DHL även hjälpa dig där med deras raketer till yttre rymden.

Miljömedvetna i framkant

Om du är miljömedveten så kanske du ryggar tillbaka lite när du hör flygtransporter. Men du behöver inte oroa dig, DHL har många arbeten igång för att öka sina miljövänliga transporter och har aktiva program för utsläppskompensation. DHL har som mål att till 2050 ha noll utsläpp från sina fraktmetoder och byter idag ut sina gamla bilar till miljövänligare modeller. Med upphämtning vid dörren kan även vi se till att optimera upphämtningsrutinerna så att minsta möjliga transportsträckor används för att både hämta och leverera ditt paket. Skulle alla personer åka i en bil för att leverera sina paket vid en upphämtningsplats skulle miljöpåverkan vara betydligt högre.

Upphämtningsplatser och signatur

Bor du däremot nära ett upphämtningsställe och vill ta dig dit för egen maskin så har DHL massor av ombud och även specifika postlådor där du kan lämna in eller hämta upp ditt paket eller brev. Särskilt bra är DHL Express på viktiga försändelser, t.ex. företagsdokument. Du kan välja att få ditt brev eller paket signerat av mottagaren, så att du vet att det kommit fram – och till rätt person! Det är tryggt, säkert och snabbt att skicka med DHL.

Expressleverans

Har du bråttom med din försändelse? Då kan du använda dig av DHL:s expressverktyg som levererar i rekordfart för några extra kronor. Är det däremot inte något du har ett stort behov av så hjälper vi dig med leveranser som når till t.ex. Kina på bara två vardagar eller USA på en vardag. Det betyder att när du använder dig av vår tjänst så kan du få expressleverans men för priset av en vanlig transport. Win-win, med andra ord.

DHL skicka paket

Stort som smått, nära eller långt borta

Om du har ett företag eller ska skicka varor från företaget till kunder så är DHL ett bra alternativ. Du kan skicka stora försändelser i form av t.ex. containrar med producerade varor till en butik eller små lätta paket levererade till en konsument. Tillsammans med DHL hjälper vi dig med alla dina företagsbehov. Oavsett om det är utomlands eller inom Sverige.

Kontroll över hela kedjan

DHL är en av jättarna, och det är av en bra anledning. De har helt egna flyg, fartyg, bilar, containrar och såklart paket som bara levererar deras produkter. Detta säkerställer att de har koll på allt från punktligheten och sina vänliga anställda till elen i deras lager och piloterna för deras flyg. DHL belönar innovation och jobbar på att expandera användningen av drönare istället för bil över slingriga sträckor och har som sagt leveranser även till månen. När du väljer DHL genom oss så väljer du en säker leverans.

När man ska skicka paket utomlands så kan det skapa massor av frågor. Vem är bäst och billigast? Hur vet jag om paketet kommit fram och hur ska jag packa paketet på bästa sätt så jag vet att det kommer fram oskadat?

Det är mycket man ska hålla koll på och det kan vara svårt även när man har gjort det flera gånger förut. Här hos oss kan du få hjälp att skicka paket med DHL både utomlands och inrikes. Just i den här texten håller vi oss till hur du skickar paket till utlandet, specifikt till USA. Vill du veta mer om inrikes så kolla in länkarna nedan.

Skicka paket till USA med DHL

Att skicka paket till USA är lätt med DHL och ännu lättare om du går genom oss. Vi hjälper dig att samla ihop all information som du behöver för att skicka ditt paket. När man skickar till USA så är det massor av regler som man ska förhålla sig till, bland annat tull och avgifter. DHL har lång erfarenhet av att skicka paket till USA, främst för att hela företaget har sitt ursprung i just USA.

För att skicka paket till USA behöver du bara söka på mottagaren här hos oss och ange hur stor ditt paket är. Sedan får du en lista på de olika alternativen som är detaljerad men lätt att förstå. Vi hjälper dig med det allra jobbigaste, boka tid för upphämtning, förhandla priser och fylla i tulldokument. Sedan hjälper DHL dig att hämta paketet och skickar det blixtsnabbt till mottagaren i USA.

Det blir inte lättare!

Skicka paket utomlands med DHL

Du kanske inte har tänkt dig att ditt paket ska till just USA, utan bara utomlands. Då finns också DHL där för att hjälpa dig. Det är också precis lika lätt att skicka ett paket till ett annat land som det är att skicka till USA, DHL levererar nämligen till i stort sett hela världen och har över femtio år av erfarenhet inom leveranser.

Så här gör du för att skicka paket utomlands:

  1. Fyll i mottagarens postnummer här hos oss.
  2. Ange hur stort paketet är och hur mycket det väger.
  3. Välj ett av de många alternativen som passar dig, ofta får du mer än ett DHL-alternativ.
  4. Vi hjälper dig med hur du fyller i tulldokumentet.
  5. Boka upphämtning och paketet levereras blixtsnabbt till utlandet.

Varför DHL?

Om du känner dig osäker på vilken fraktfirma du ska använda dig av så har vi massor av information om de olika alternativen vi erbjuder här på sidan. Vi gillar just DHL eftersom de har en lång erfarenhet i branschen – de har funnits sedan 1969. DHL började skicka paket i USA men är nu ett tyskt fraktföretag och skickar paket inom Sverige, USA och andra platser utomlands.

Det smidiga med DHL när man ska skicka paket utomlands är att de har även en upphämtningsfunktion, alltså att de kommer hem till din dörr och plockar upp paketet. Så oavsett om du ska skicka paket till USA med DHL eller bara till något grannland så kommer de att kunna hjälpa dig.

Här hos oss kan du välja att skicka paket med DHL eller någon annan fraktfirma, men du kommer att få riktigt bra priser oavsett vad du väljer. Vi har till och med så låga priser att du troligtvis inte kommer hitta lägre någon annan stans. Det är därför värt att ta några sekunder på att jämföra priserna hos de olika fraktbolagen här hos oss, du sparar massor av tid och även pengar.

Helt klart en win-win!