Skicka paket till Kanada lätt och smidigt

När det är dags för dig att skicka paket till Kanada så kan vi inte annat än att rekommendera att kolla med oss först. Vi hjälper dig med allt från att jämföra bästa fraktalternativ till att fylla i tulldokument till att meddela när paketet är framme. Om det är något som låter för bra för att vara sant så ska du läsa vidare här, du kommer inte bli besviken!

Oroa dig inte

Att skicka paket till Kanada kan kännas som en enorm uppgift. Hur ska det komma dit? Vem kan man lita på att de levererar hela vägen? Kommer paketet att försvinna längs vägen till Kanada och behöver man skaffa försäkring? Hur mycket kommer det kosta och hur fyller man i en tulldeklaration? När du använder dig av oss så behöver du inte vara orolig. Vi svarar på exakt alla frågor du har, om inte direkt när du gör din sökning så kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst. De hjälper dig väldigt gärna och med ett leende!

Saker att veta

För att börja från början, när du ska skicka paket till Kanada så är det några saker man ska veta. Till att börja med är det så klart adressen i Kanada, men den har du nog redan innan du besöker oss. Om du inte har den fulla adressen ännu så räcker det med postnummer för att komma igång. Därefter ska du veta hur stort ditt paket är och hur mycket det väger. Om du är osäker på vikten så kan du ställa dig på en vanlig hushållsvikt, notera din vikt och sedan ställa dig på vikten igen med paketet i famnen eller i handen. Mellanskillnaden är då vikten på paketet. När du har detta så är det bara att skriva in det i vår sökfunktion så löser vi resten.

Få reda på allt på några sekunder


Du får direkt efter att du klickat på “sök” en lista på alla de olika fraktalternativ som kan skicka ditt paket till Kanada, hur mycket de tar för leveransen, om de levererar till dörren eller genom ombud, hur lång tid det kommer ta och mycket, mycket mer – utan att ens behöva klicka dig vidare på varje alternativ. Vi gör det lätt för dig att få en snabb och smidig överblick för ditt paket som ska till Kanada.

Lämna eller få hämtat

När du hittat den fraktfirma som passar just dina behov allra bäst så kan du boka försändelsen. Bokar du upphämtning så kommer firman – eller ibland vi – till dig och hämtar upp ditt paket. Det går både smidigt och lätt och du behöver inte tänka på annat än att vara hemma när vi bokat tiden.

Skicka pakek till Kanana

Skulle du ha paketet som ska till Kanada på kontoret – för att du har ett företag eller bara jobbar på ett – så kan fraktfirman även komma dit. Bokar du istället via ombud så kan du lämna över paketet hos närmaste ombud precis när det passar dig och det kommer även att komma fram till ett ombud nära mottagaren i Kanada.

Tulldokumenten

Men var det inte något med tulldokument? Jo, när du skickar utomlands – och det kan vi ju vara säkra på att Kanada är – så behöver du fylla i tulldokument. Vi hjälper dig igenom hela processen och tack vare ett rätt ifyllt dokument så kan ditt paket komma fram till Kanada på bara 2 vardagar. Tror du oss inte? Pröva själv, du kommer inte bli besviken!