Skicka med Bussgods till hela Sverige

Att skicka sina paket med bussen är det nog många som har antingen tänkt på eller gjort. Med Bussgods kan du lätt skicka helt vanliga paket eller väldigt skymmande objekt med den helt vanliga linjetrafiken på vissa orter i Sverige. Det betyder att ditt paket skickas med utan extra påfrestning på miljön och med hög punktlighet. För alla andra platser runtom i Sverige tar Bussgods hjälp av andra fraktfirmor med bra miljötänk och utrymme i deras lastbilar för att billigt skicka dina varor över hela Sverige. Men du behöver aldrig betala extra!

Skrymmande är välkommet till fasta priser

Bussgods kan användas av alla, privatperson som företagare. Bussgods levererar tusentals paket till hela Sverige varje dag. Bussgods är perfekt för dig som ska skicka skrymmande paket, de vet att vanliga fraktfirmor inte alltid tar emot en inslagen cykel, skidor eller till och med en hel motorcykel. Det är här som Bussgods verkligen är i sitt esse, de bryr sig inte om specifika måttabeller eller avancerade uträknare. Med ett fastpris på massor av saker som gitarr, skidutrustning, moped och mycket mer så kommer aldrig priset som en chock.

Behöver inte skickas med dyra förpackningar

Bussgods godkänner alla slags förpackningsmaterial som inte är för stora, det kan vara en gammal förpackning eller en nyköpt hos ditt ombud. Det finns alltså inte något krav på att använda speciellt utmärkta kartonger till överpris för att skicka med Bussgods. Det enda du ska tänka på är att du förpackar dina saker säkert så att de inte tar skada av varken stötar eller lite regnstänk. Skulle du behöva skicka något riktigt stort som t.ex. ett mindre fordon så ska du också tänka på att ditt Bussgods ombud ska kunna ta emot last på pallar.

Få betalt när paketet hämtas upp

Har du sålt något via t.ex. Blocket eller Facebook? Då kan du använda dig av Bussgods för att ta emot betalningen. Det funkar så enkelt som att du bokar en försändelse med Bussgods efterkrav. Då måste mottagaren betala för paketet innan de hämtar ut det. Då vet du att du får dina pengar och mottagaren vet att de får sin vara. Hur bra som helst! Är du istället företagare så går det också att använda sig av samma metod, det fungerar lite som ett postförskott.

Försäkra värdefulla leveranser

Om du skickar något med högt värde eller som du är rädd om via Bussgods så kan du köpa till en varuförsäkring för några småkronor, oavsett om du är privatperson eller företag. Ska du istället skicka något som behöver vara kylt så kan Bussgods kanske hjälpa dig. Vid vissa sträckor så finns kylda transporter tillgängliga, men för att vara helt säker så rekommenderar vi att du kontrollerar detta med närmsta Bussgodsterminal.

Skicka Bussgods

Finns hos närmaste ombud

Ombud för Bussgods finns över hela Sverige och som regel finns de på samma platser som för PostNord. Eftersom Bussgods skickar med bussar så kan de inte lämna ditt paket hemma hos dig eller mottagaren, precis som du inte kan be busschauffören att stanna utanför din dörr när du åker buss. För företag med mycket att göra eller liten tid att hämta upp paket finns det däremot speciella avtal som gör att du kan ha möjligheten att få ditt paket levererat direkt till din företagsadress.

Sverige i vårt hjärta

Med andra ord är Bussgods ett miljövänligt alternativ som omfamnar skrymmande objekt och alltid levererar med hög punktlighet. Bussgods fokuserar hela sin verksamhet på Sverige och svenska bussar och skickar därmed inte till utlandet. Hos oss hittar du allt detta och till en billigare peng eftersom vi förhandlar fram de billigaste priserna för våra fantastiska användare. Vi önskar dig en trevlig bussförsändelse!