Postnord – den första du tänker på

postnord priser

Om du ska skicka paket, oavsett om det är till en kund utomlands eller om det är till en vän eller familjemedlem inom Sverige så är nog PostNord den första leverantören som du tänker på. Självklart har även vi alternativet att skicka med den här klassiska jätten.

Nordens största leverantör

Vi har nog alla skickat eller tagit emot brev eller paket med PostNord. Det är inte så konstigt, PostNord är den ledande leverantören inom Norden för bland annat logistiklösningar. Många av oss minns när PostNord gick från att bara vara Posten med den gula bilen och blå loggan till PostNord med blå bil och vit logga.

PostNord bildades redan 2009 och är en sammanslagning mellan Danmarks och Sveriges postsystem, för den som inte visste detta. Det innebär att det är två stater som gemensamt omvårdar denna gamla och stolta tjänst som vi alla tar del av, många fler gånger i månaden.

Hela Sverige

När du skickar med PostNord så lämnar du över ditt paket i erfarna händer. Du får paketet levererat direkt till mottagarens dörr eller via ett närliggande ombud. Med runt 1600 ombud och 300 utlämningsställen täcker PostNord i princip hela Sverige och finns alltid nära dig. Om du har ett företag och ska skicka brev eller paket så kan du även boka upphämtning av PostNord. Är du privatperson så kan du smidigt lämna in brevet eller paketet hos ditt närmsta PostNord ombud. Den finns garanterat inte långt ifrån dig.

Allt – snabbt

Skickar du ditt paket genom PostNord kommer det normalt fram inom 1-2 vardagar, beroende på om du väljer expressleverans eller vanlig leveranstid. Du kan skicka parti- och styckegods, pallar, kylda varor, reklam, bud, rekommenderad post, paket, vykort och helt vanliga brev. PostNord är helt enkelt den största allt-i-allo-leverantören i Norden och ett självklart val.

Hela världen

Genom att använda dig av PostNord kan du lätt och smidigt skicka paket till hela världen. När ditt paket når Nordens gränser tar den lokala posttjänsten över och ser till att leverera den sista biten fram till din mottagare. Du kan följa paketet du skickar eller tar emot med spårningsnummer som vi hjälper dig att hålla koll på, du får uppdateringar genom hela processen. I de flesta länder får du även lokala notifikationer när paketet delas ut eller kommit fram. Dessutom får du hjälp av oss med tulldokument och alla nödvändiga papper om du ska skicka lätt ett paket med PostNord utomlands.

postnord Skicka paket

Företag och miljö

Som företag kan ni boka tider för upphämtning av varor eller gods från PostNord. Det är dessutom det miljövänliga alternativet eftersom schemalagda och organiserade upphämtningar är bättre för miljön än om flera bilar är ute och alla ska till en plats. Miljöfokus är alltid ett bra säljargument, speciellt i vår moderna tid. Förutom upphämtning finns massor av leveransalternativ för dig och ditt företag, PostNord kan även hjälpa dig med scanning av mottagna varor för farligt innehåll.

Billigast!

Priserna hos PostNord har stigit stadigt med tiden, men hos oss hittar du alltid de bästa priserna du kan få. Vi har ett unikt samarbete med PostNord och kan säkert sänka kostnaderna som du normalt skulle lägga vid en leverans. Du hittar snabbt och smidigt alla våra priser för PostNord och andra leverantörer genom sökfunktionen på vår startsida. Trevligt skickande!