Spåra ditt paket

Idag beror du och din verksamhet på aktuell information om dina leveranser. För att möta dina behov utvecklar Billigtpaket.se kontinuerligt nya sätt att hjälpa dig att hålla dig informerad om var dina leveranser är och när de kommer fram.

Eftersom varje paket är tilldelat ett unikt spårningsnummer kan du få tillgång till information om dina sändningar när du vill, och så ofta du vill. Spårningsinformation om dina sändningar är alltid tillgänglig på DHL och UPS och via andra valfria tjänster.

Fyll i ditt order- eller kollinummer.

Var uppmärksam på att det öppnas ett nytt fönster med din försändelses status. 

Hur spårar jag min paket?

Vill du också veta allt om var ditt paket är när du skickar mail? Få en översikt över denna teknik här:

Spår och spår som det kallas också är funktionen som låter dig hålla reda på hur långt ditt paket nås. Det betyder inte att ditt paket är utrustat med en GPS som du kan följa i realtid, men det betyder att du alltid kan se var ditt paket har skannats. Oavsett om det är UPS spår och spår, DHL spår och spår, FedEx spår och spår eller TNT spår och spår, används samma princip.

När du vill skicka ett paket idag, kommer det alltid att vara utrustat med en paketetikett. På den etiketten finns en streckkod, och det är streckkoden som är ditt paket-ID, eller dess fingeravtryck om du vill. Denna identifiering säkerställer att du kan spåra leverans A till destination X och motsvarande spårtransport B till destination Y så även om du skickar två paket på samma plats och en saktas i tullen, kan du fortfarande hålla reda på vilka paketet finns var och när. Oavsett hur många paket du skickar, och oavsett hur många platser de skickas kan du alltid hitta den plats de senast skannades.

 

Spårpaket oavsett leverantör

Idag använder alla fraktföretag spår och spår inte bara för kundernas skull, utan också så att de helt kontrollerar paketen oavsett vem de är. När en UPS-anställd skannar ett UPS-paket kommer han genast se all information UPS har om ditt paket - varifrån det beror på hur mycket det väger, hur mycket det fyller och vem skickar och mottagaren är och vilken prioritet sändningen har. Detsamma gäller DHL, FedEx och TNT när deras anställda söker efter sina streckkoder. Det kan dock inte köras över företag, eftersom varje streckkodssystem tillhör det enskilda företaget. Så namnet kan variera, det kan kallas många saker, men spår och spår är den professionella termen för spårning och följer ett paket från avsändare till mottagare.

GLS-spårning eller "paketspårning" som de kallar det på danska är helt samma princip. Namnen kan variera, men tekniken är identisk. PostNord är ett av de få företag som erbjuder leverans utan spår och spår, men på Billigtpaket.se kan du alltid spåra dina leveranser, även om det är PostNord som är leverantör. Vi prioriterar kvaliteten på frakt och kundservice väldigt mycket och kommer därför endast att erbjuda leveranser med den säkerhet som spår och spår medför. Det betyder att vi med oss ​​är det du vill ha om du vill använda UPS, DHL, PostNord eller andra. Vi hjälper dig att hantera allt, spåra paketet direkt på vår hemsida, använda chatten, maila oss eller ringa. Hur som helst, vi vill spåra ditt paket.

×

 

skicka paket postnord

 

Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Logga in

Fyll i din epostadress och ditt lösenord för att logga in på sidan.

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Logga ut

Du är nu utloggad från ditt konto.
Det är säkert att lämna din dator.

×
Glömt lösenord

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Ny Kund

För att kunna hantera din order ber vi dig upprätta dig som kund. Detta gör du genom att välja ett lösenord, så du lätt och enkelt kan gå in och hitta dina upplysningar om din/dina försändelser, såsom avhämtningstid, fakturor, tulldokument, spåra din försändelse, osv.

 
×
Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Felaktiga inmatningar
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×