Hitta din väg i fraktjungeln

Om du ska skicka paket som individ, känner du ofta att du är förbisedd av fraktbolagen. Vanligtvis fokuserar de på företagskunder, och det gör ofta mycket få levererade paket runt som privatpersoner. Vi tycker att det är synd, och så har vi gjort mycket för att säkerställa att vår innovativa lösning kan användas av både privat och företagande. Därför är det bland annat möjligt att välja olika typer av leveranser. Helt ned från det minsta paketet och upp till den mycket stora containertransporten – eftersom vi alla behöver en last.

Vi hjälper både privat och företag
Som individ är det ofta en djungel att hitta rätt paketfrakt, och även om du hittar en som accepterar ditt paket, kan du inte alltid vara säker på att du får det bästa priset. Ofta, som privatperson, får du inte tillgång till ramavtal och rabatter, eftersom du vanligtvis skickar paket individuellt och vid behov. Därför finner du ofta att du kommer att betala för högt genom att gå till postkontoret, till exempel, och dessutom kan det ofta vara flera avgifter på sändningen eftersom det antingen inte är ordentligt vägt eller packat ordentligt. I de flesta fallen är inte heller avsändaren försök att fuska – och nej det beror inte på att fraktföretaget är för “pernit”. Vanligtvis är det helt enkelt ett missförstånd eller kanske du inte har varit medveten om hur du skickar och packar varan korrekt.Postnord

Så här hittar du billigaste paketet
Här på oss vill vi göra saker lite annorlunda. Vi tycker att frakt ska vara enkelt och billigt för alla – vare sig privata eller kommersiella. Därför är vår räknare öppen för alla, och det är lika enkelt att använda om du är privat eller företag. När du väl har angett dina fraktbehov, bara några sekunder innan du får priser från de bästa fraktbolagen i Sverige. På så sätt är du alltid säker på att du får de bästa priserna på din leverans.

Spara tid och ansträngning vid din fraktkostnad
Inte bara tror vi att frakt ska vara billigt. Vi tycker också att det borde vara enkelt. Därför har vi gjort det enkelt och ordnat att beställa leveranser. När du väl har kommit in i avsändaren och mottagaren får du även en enkel och tydlig översikt över inlämningswebbplatser så att du snabbt kan få en översikt. Vi erbjuder även flera betalningsmetoder, inklusive MobilePay, kreditkort och Dankort. Och oavsett storlek och pris på din leverans har du till och med möjlighet att skjuta upp betalningen för antingen 10, 20 eller 30 dagar. Det är smart om du måste skicka stora paket som kostar lite mer och inte har tid att vänta på att du ska få pengarna först.

 

 

Så här kontrollerar du din internationella frakt

Allt fler svenska företag har börjat importera och exportera varor mer och mer. En marknad som tidigare reserverats för stora multinationella företag har nu blivit medlem av allmänheten. Detta är inte minst tack vare Internetens framkomst, men framför allt också på grund av de många möjligheterna till internationell frakt.
När företag börjar sälja och köpa varor utomlands, möter de ofta 3 problem. Tullklarering av varor på både import- och exportsidan, instabila leveranstider och därmed otillfredsställda kunder och affärspartners, och sist men inte minst stora fraktpriser. Här har vi försökt att komma med en liten artikel så att du blir mer medveten om vad du behöver vara medveten om när du handlar utomlands.

Förtullning

Tullklarering är den heliga graden när det gäller administrativa tidsprövare. Problemet med tullklarering är att det ofta skiljer sig från land till land. Böterna är dyra, men böterna är ofta inte så dyra som priset på en försenad produkt i fast form – eller helt avvisad. Det skapar dåliga kundrelationer, stora administrativa problem och det kan överraska dig den mest utbildade återförsäljaren.TNT priser
Ofta kan du få ditt fraktföretag att stå för tullklarering. Om du till exempel använder TNT för utlandsförsändelse kommer de i många fall att kunna hjälpa till med tullklareringen av dina varor. Det kan lindra bördan för dig rent administrativ, men garanterar också att dina varor i allmänhet kommer fram.

Leveranstidor

Om du bara har sålt hushållsartiklar – och i vissa fall till våra svenska och norska grannar brukar vi vara vana vid att leveranstiderna är ganska snabba. Detta är dock inte alltid fallet med främmande frakt. Problemet uppstår om du använder en fraktman som har begränsad tillgång till utlandet. Det kan vara att företaget bara har en veckovis flyg till exempelvis Kina – eller kanske inte har ett flygplan. Då är du tvungen att använda sjöfart, vilket ofta är billigare – men å andra sidan, betydligt långsammare. Om du använder ett större företag som UPS för att stå för sin frakt, öppnar det också många fler internationella rutter i de allra flesta fall. Nu är de inte ensamma med sina egna vägar. Ovannämnda TNT Sverige har även sina egna vägar på både sjö- och flygfrakt och kan erbjuda 5 veckovisa flygningar med flyg. Detta säkerställer att du alltid har möjlighet att skicka ditt paket snabbt och effektivt.

Priser
Självklart, ju längre ett paket skickas bort, desto dyrare blir det. Och det är också klart att välja de som redan har en infrastruktur i form av flyg- och fraktvägar betala lite extra. Dessa tilläggstjänster måste betalas på ett eller annat sätt. Men vad du behöver titta på är vad som verkligen kostar dig om saker inte är okej. Hur dyrt är det värsta fallet för dig?

Om du till exempel har en maskinfabrik och behöver delar och delar som skickas runt om i världen, kan en timme – eller i vissa fall en hel dags viloläge – kosta mycket mer än frakten – och hur är det med en vecka? Då kommer plötsligt det att finnas några andra belopp. Därför är det ibland värt att betala lite mer för frakten, i gengäld, för att se till att sakerna fortskrider som de borde. Oavsett om du har levererat varor med TNT priser eller andra fraktföretag, kan du alltid kontakta oss för de bästa priserna. Med vår online-kalkylator har vi gjort det väldigt lätt att hitta de bästa priserna – men om du behöver något som vår kalkylator inte är gjord för, så erbjuder vi också vi kan hjälpa dig personligen. Här kan vi också hjälpa till med råd så att vi kan avgöra om vi betalar extra för speciella tjänster.

5 fördelar med att använda DHL

Vi känner alla till de gula bilarna, med den särskiljande röda logotypen. Om inget annat har vi alla hört talas om deras “karaktär” vid någon tidpunkt. Det kan dock fortfarande vara svårt att räkna ut varför du bara ska använda denna leverantör för att täcka din frakt. Därför har vi valt att göra detta korta brev, där vi kommer med 5 goda skäl att välja DHL som ditt nästa rederi.

Du stöder hållbar leverans
DHL är ett av de fraktföretag som dra nytta av att göra sin bransch grönare. Det innebär allt från de bredare perspektiv som omorganisation och optimering av rutter, samt alla detaljer om inköp av bilar. Skicka paket DHLDessutom har koncernen tagit stora steg för att optimera och automatisera sin bransch – ett fenomen som de tillåter andra fraktföretag för att göra hela industrin mer hållbar och inte bara inom sina egna rader.

Du får en effektiv frakt
Erfarenhet och innovation är de två faktorer som idag utgör DHLs huvudpelare. Det innebär att vid varje DHL-försändelse kan du njuta av många års kreativ problemlösning, praktisk kunskap och kunskap samt innovativa och innovativa lösningar på problem. Det betyder att du kan vara säker genom att skicka dina paket, eftersom DHL kan hantera praktiskt taget alla utmaningar som de kan stöta på rutten.

Sky is the limit
Hur många andra fraktföretag är begränsade till att kunna leverera i Europa, eller bara med bil och väg, upplever du inte detta på DHL. Och faktiskt är det inte riktigt sant att säga skyens gräns, för med DHL kan du få frakt på både vägar, vatten och vindar – och med sitt omfattande nätverk i många länder runt om i världen kan du snabbt få din frakt frakt? Paket från A till B – även på stora avstånd. Faktum är att det inte finns någon gräns för hur långt du kan komma med din DHL-leverans.

Du får service hela vägen
På många fraktföretag får du en begränsad service. Så snart paketet är släppt kan du spåra det via Spår och Spår. Om det finns några utmaningar eller problem under vägen, kan det ofta vara svårt att ta reda på var du kan få information. Med DHL Express får du dock en mycket bättre och snabbare service där ditt paket övervakas hela vägen. Du kan alltid kontakta dem om du har frågor om leverans – om du tycker att du inte hittar informationen i sitt omfattande och användarvänliga Spår- och spårningssystem.

Priserna är okej
När du tittar på vad du får från tjänster är det ingen tvekan om att DHL är extremt prisintensiv med sina tjänster. Kan du hitta något billigare? Utan tvekan. Men du kan alltid. Men det som inte alltid kan kompenseras är de många år av innovation och innovation som i slutändan utgör en bättre produkt. Så även om du kan spara en handfull dollar genom att välja ett annat företag, kan det finnas en förmildrande omständighet hos DHL. Och om du vill vara säker på att hitta de bästa DHL priserna, kan du använda vår räknare på den här sidan – och du är säker på att få de bästa priserna på din leverans – varje gång.

Så hittar du bäst fraktlösning

Frakt företag

De flesta företag i Sverige får förr eller senare behov av att skicka något med posten eller ett fraktföretag. Det kan handla om någon som glömt material, eller som kanske behöver extra. Du kanske har flera avdelningar runt om i landet och behöver skicka dokument, delar eller utrustning mellan dem. Eller så kanske du jobbar med internetbeställningar – och då är det ju nödvändigt med en bra samarbetspartner.

Men frakt är inte bara något för företag. Även privatpersoner behöver ofta skicka varor. Kanske har du sålt något på nätet, vill skicka presenter till släkten, eller något helt annat. Oavsett anledning så är det väldigt troligt att vi alla förr eller senare behöver anlita ett post- eller fraktföretag.

När du behöver hitta någon som kan stå för dina leveranser, oavsett om du är privatperson eller driver ett företag, så är det alltid 3 saker som du behöver vara uppmärksam på:

1: Priset måste vara okej

2: Leveransen ska passa in på dina behov

3: Kvalitén måste vara bra

Det finns en uppsjö av olika företag att välja mellan, och därför kan det ofta vara svårt att hitta rätt fraktfirma. Om vi utgår från priset så kan det lätt bli en tidskrävande process att behöva jämföra erbjudanden från flera olika företag – men det har vi lyckligtvis gjort busenkelt åt dig. Du skriver helt enkelt in information om ditt paket så jämför vi automatiskt de bästa priserna på marknaden just nu. Sedan kan du själv välja vem du vill använda dig av.

Men självklart ska leveransen även leva upp till dina behov. Det är nämligen stor skillnad på om du behöver dörr-till-dörr-leverans, expresservice, eller om det räcker med att varan levereras till ett ombud. Det kan du också lätt få en överblick över här på vår hemsida och sedan välja det som bäst stämmer överens med dina behov. Därutöver kan det även vara så att en vanlig paketleverans inte räcker. Om du behöver transportera flyttvaror är det viktigt att du hittar ett företag som har erfarenhet av detta. Containertransport kräver helt speciell kunskap. Och lugn bara, allt detta kan du såklart inkludera i våra beräkningar.

Sist men inte minst ska du såklart vara säker på att leveransen kommer fram i gott skick och i rätt tid. Därför är det även viktigt att välja ett företag som är känt för att leverera kvalité och god service. Det gäller för övrigt både privatpersoner och företag. Här på hemsidan har vi valt att bara inkludera de mest stabila och kända företagen i våra beräkningar så därför kan du alltid vara säker på att kvalitén stämmer överens med det du förväntar dig när du anlitar ett fraktföretag.


 

DHL – när gult och rött blir grönt

Det är ingen hemlighet att många företag och regeringar runt om i världen har börjat tänka mer och mer grönt. Detta gäller i sina klimat- och miljöavtal, i företagens åtagande att minska koldioxidavtrycket och omkring en miljon andra platser.DHL skicka paket
Klimatet är i och klimatet är varmt. Därför har världen också sett fram emot förväntan och spänning, medan de stora multinationella fraktbolagen måste utforma nya klimatvänliga strategier.
Ett av dessa företag är DHL. Och när världens största fraktbolag presenterar sin nya strategi för mer miljövänlig drift är det definitivt inte liten. Här har vi skrivit 3 av de viktigaste åtgärderna som kommer att göra de gula bilarna i framtiden blivit gröna.

Ruttoptimering
När du är världens största fraktbolag har du också många vägar. Verkligen många vägar. Och efter att ha kört med dessa rutter i många år har du också samlat in mycket data. Verkligen mycket data. Och dessa data används idag för att optimera rutterna, så DHL Express-leveranser kan göras ännu grönare i framtiden. Mycket av det kommer att optimeras för att passa in i ett mer och mer automatiserat tillvägagångssätt, så att andra rederier kan ge upp uppgifterna till DHL. Det är en win-win-win-situation, eftersom rederierna som använder det, kommer att kunna njuta av många år av innovation och utveckling utan att förlora sina kunder, kommer DHL dra nytta av det, eftersom de tjänar pengar på ett system som de använder – och i slutändan vinna hela världen som mer och mer av den globala lasten (förmodligen) kommer att bli effektivare med denna metod.

Rapportering
En av de visioner och idéer som har varit med DHL Express har varit att du inte kan lösa ett problem som du inte förstår. Därför erbjuder de att göra enskilda rapporter för företag – både nedåt på frakt nivå så att du kan se hur mycket CO2 du faktiskt släpper ut på dina leveranser – men även i större företag där det görs en detaljerad rapport om hela leveranskedjan. Detta ger alla företag en mycket bättre förståelse för sin egen CO2-avtryck, och i slutändan innebär att fler och fler företag blir medvetna om sitt eget ansvar – och vilka möjligheter de har att anpassa sig till en mer hållbar process.

Miljöprojekt
Utöver de två ovan nämnda initiativen kommer många resurser också att användas för att stödja miljövänliga projekt. Det kan vara allt från vindkraftparker, skogsplantering, biomassa kraftverk och många andra saker. Det betyder i princip att med varje DHL försändelse hjälper du att driva världen i en grönare riktning.

Spara pengar på frakt – jämför idag

Det kan vara riktigt bra pengar att driva en webbshop. Det finns många fördelar förknippade med det mot fysiska butiker. Den enda omedelbara fördelen är att du sparar mycket på hyran. Dessutom har du en webbshop öppen 24/7.

Det är därför inte förvånande att det nyligen har funnits många fler nya butiker. Men med en webshop finns det en enda utmaning, nämligen frakten.Postnord Priser
Alla handlare behöver frakt, men ingen har lika mycket behov av en stabil (och billig) frakt som webshops har. På många sätt är det livsnerven i din butik, så det är viktigt att du väljer rätt affärspartner.

Vem ska jag välja?
Här på pakke.dk serverar vi som oberoende rådgivare när svenska näringslivet har skickat paket runt. Vi skickar inte oss själva, men istället hjälper företag att få den bästa och billigaste frakten. Hela fördelen är att vi har DIG som kund och är därför intresserade av att hitta den bästa lösningen för dig. Därför gynnar vi inte någon av våra partners eftersom vi i slutändan tror att det är upp till dig. Därför hittar du båda Postnordpriserna sida vid sida med andra rederier som GLS och DB Schenker. Det är vår skyldighet att informera dig om vilka alternativ du har, eftersom du kan fatta rätt beslut.

Spara tid på frakt
Ofta kan det vara en ganska tidskrävande process att få beställd frakt. Åtminstone om du vill jämföra priser på samma gång. Eftersom det är relativt enkelt att läsa postnordpriser direkt på deras hemsida – men vad händer om DSV är 10 kronor billigare? Eller dyrare? Vad händer om leveransen endast är för att paketera post som är möjligt, men du behöver dörr till dörr?
I stället för att spendera tidernas tid framför datorn, sitta och jämföra erbjudanden och studera de olika fraktföretags fördelar och nackdelar – kan du spara lite tid och pengar genom att låta oss jämföra. Vi har utvecklat ett system som går in och jämförs över de 6 mest använda fraktbolagen i Danmark, och då får du en enkel och tydlig lista över vilka tjänster som är inblandade. På så sätt kan du snabbt och enkelt räkna ut vad du behöver.

Var hittar jag de bästa postnordpriserna för min webshop?
Det är ingen tvekan om att det mest kända fraktföretaget i Sverige är Postnord. De har funnits i många år (men i andra flikar tidigare), och det gör dem säkra på gatuplatsen. Det är en viktig faktor för din kund att de känner sig säkra vid leverans när fraktbäraren kommer fram. Och det kan i sig vara värt ett par dollar, jämfört med konkurrenten.

Med detta sagt är det också viktigt att hitta de bästa priserna på postnoten – precis som det är viktigt med alla andra leverantörer. Det finns inget behov av att betala för dyrt, bara för att tjänsten är okej. Du kan antingen jämföra priser på egen sida, men annars kan du snabbt och enkelt ange exakt vad du behöver och vårt system hittar automatiskt det billigaste priset för dig. Det är snabbt och enkelt, och det betyder i slutändan att du sparar både tid och pengar.

Nå ut till de tyska kunderna – enkelt och smidigt

Det är fart på handeln i Sverige. Både i butiker och framförallt på nätet. Vi är faktiskt ett av de länder som är flitigast med att använda internet för att shoppa. Och det betyder att man som företagare kan få riktigt mycket ut av sin verksamhet genom att öppna upp för distansförsäljning. Skicka till tysklandMen om man verkligen ska tänka stort, varför då inte gå efter det störta? Om du gärna vill vidga kundkretsen så kan det vara bra att vidga vyerna till nya länder. I EU har vi en stor fördel eftersom handel mellan länder är relativt överskådligt.

Därför har många företag i dag blivit mer och mer fokuserade på våra närliggande länder. Tyskland är ett bra exempel, som har näst flest invånare i hela Europa och som generellt sätt visar stort intresse för Sverige och svenska produkter. Om du ännu inte har Tyskland på marknaden så bör du ställa dig själv dessa frågor:

Skulle det vara bra att omsätta 5-10 varor mer om året? Månaden? Veckan?

Tycker du att det är svårt att stå ut ur mängden på den svenska marknaden?

Säljer du ofta små beställningar och satsar på volymen istället?

Om du kunde svara ja på bara en av ovanstående frågor så bör du överväga att vidga dina vyer en smula. Ofta är produkter billigare i Tyskland (se bara på deras gränshandel), men vi kan inte undvika det faktum att det finns stora volymer att hämta i Tyskland.

Skicka paket till Tyskland – utan överpriser

När du ska skicka varor till Tyskland så är det viktigt att du får de bästa priserna på din frakt. Det gäller oavsett om det är först nu som du överväger den tyska marknaden eller om du har funnits där i åratal. Det är svårt för företagare att hänga med i vad som sker på transportmarknaden och med alla andra uppgifter man står inför som företagare så är det sällan en prioritet. Och det kan i slutändan betyda att du betalar allt för mycket för försändelserna. Och om du skicka paket till Tyskland så är det som tidigare nämnt ofta volymen och inte värdet som du ska gå efter. Det betyder mer frakt och potentiellt en större besparing för dig och ditt företag.

Öppna upp för 82 miljoner kunder och skicka paket till Tyskland

Det är lätt att hitta bäst fraktpriser – det handlar bara om att hitta den första och bästa aktören som finns på marknaden. Men det är samtidigt viktigt att kvalitén är som den ska. Därför jämför vi bara priserna hos de absolut mest kända fraktföretagen, så slipper du bekymmer och får en bra upplevelse – varje gång. Det enda du egentligen ska förhålla dig till är att välja rätt paketetikett till just ditt paket – och det har vi lyckligtvis gjort så enkelt som möjligt direkt på vår hemsida. Du skriver helt enkelt in lite information om ditt paket så får du snabbt och enkelt en överblick över de billigaste fraktföretagen som levererar till de områden som är relevanta för dig. På så viss blir det busenkelt att vidga vyerna!

Bring

Bring är ett populärt alternativ till många av de stora leverantörerna. Bring är verksamt i hela Norden och omfattar alla danmarks regioner. Därför har fler och fler danska företag börjat skicka paket med Bring – både små och stora.

Fördelar med att ta medBring priser

Bring har etablerat sig som ett av de mest stabila företagen på distributionsmarknaden. Det är mycket fokus på att skapa användarvänliga lösningar, som snabb leverans, effektiv spårning och bra kundservice vid behov.

Dessutom erbjuder Bring både små och stora leveranser. Så det är både en lösning för dig att skicka ett enda paket här och där, men också för det mycket stora företaget som måste skicka material i stora mängder med jämna mellanrum. Ta hand om både mail, paket, bud och varor.

Den nordiska länken innebär också att Bring har stor fördel vid leveranser till andra nordiska länder. Det är helt uppenbart att välja sin tjänst om du vill ha ett paket säkert och snabbt, till exempel Sverige eller Norge.

Hämta Bring priser

Ta priserna varierar beroende på vad du vill ha. Beror till exempel på vikt, storlek, priszon, leveransmetod etc. Generellt börjar priserna på 79 kr och sedan gå upp. Du kan skicka paket och pallar till företag, men även paket till privatpersoner. Bring är särskilt noterat genom att erbjuda bra priser till företag när vi kommer in i större kvantiteter. Till exempel är grundpriset vanligtvis lågt vid Bring, vilket är en fördel.

Om du är villig att betala en liten avgift, erbjuder Bring kvälls- och helgleveranser, så frakt kan komma ännu snabbare än annars.

Skicka paket med Bring

Det är enkelt att skicka ett paket med Bring. Det kan faktiskt ordnas online. Bring har flera utdelningsplatser, där mottagaren då kan hämta paketet. Paket kan också skickas direkt till en viss adress. Vid varje försändelse får du ett spårningsnummer som du kan använda för att hitta sändningen medan den är på väg.

I storstäderna levereras vanligtvis ett paket inom 24 timmar. För transporter till de övriga nordiska länderna kan det ta upp till 3 dagar, men det går ofta snabbare. Det beror igen på storleken, men även med stora varor är Bring snabb.

En ytterligare fördel är att Bring är ett miljömedvetet företag som fokuserar på hållbara lösningar. Det är värt att ta med. Företaget har ett långsiktigt mål att minska miljöpåverkan. Bland annat kommer man att förverkliga genom att använda endast förnybara resurser för transport från och med 2025. Sammantaget finns det många fördelar om du vill skicka paket med Bring!

Så här hittar du rätt fraktpriser

Vill du också betala för mycket? Det är knappast något värre än att ta reda på att genom åren har du betalat för dyrt för en produkt eller tjänst. Och så småningom finns det många saker där du kan spara betydande summor. Leasingavtal om bilar, fastigheter, mobiltelefoni, försäkring – och nu även frakt.Postnord priser

Frakt har länge varit ett nödvändigt ont för många företag, vilket innebär att det idag finns ett hav av företag som kanske inte nödvändigtvis får de bästa priserna på frakten. Därför valde vi att göra en tjänst här på pakke.dk, där vi gör det enkelt att jämföra priserna på dina leveranser. Oavsett om det är postnordpriser eller om det finns andra fraktföretag som du vill jämföra, gör vi det enkelt, enkelt och snabbt. Allt du behöver göra är att ange din fraktinformation, och vi ska försöka jämföra priser bland de bästa fraktbolagen på marknaden.

Det är så lätt att hitta rätt postnord priser

Om du har ett paket som du borde ha skickat, har det vanligtvis varit nödvändigt att gå direkt till varje enskild webbplats för varje fraktföretag och sedan granska de irreversibla tabellerna. Och då var det fortfarande en prognos – till exempel varierar priset mycket beroende på om det ska levereras direkt till kunden eller i en paketförpackning.

Skicka paket Postnord

Med oss skriver du helt enkelt vad dina behov är för frakten, och vårt system kommer automatiskt hitta de bästa priserna. Och här relaterar du inte bara till postnord priser. Vårt system är jämfört med de 6 största och mest välrenommerade fraktbolagen i Sverige – så om du kan få din leverans gjort billigare någon annanstans kommer du också automatiskt att veta det.

Kvalitet och pris måste hänga ihop

Nu tror kanske någon att vi bara är intresserade av att få dumpade fraktpriser. Det är definitivt inte korrekt. Och därför jämför vi till exempel endast priser från de mest välrenommerade företagen.

Vi har arbetat med frakt i många år och vet vikten och vikten av att få en bra och effektiv leverans. Vi är medvetna om att några dollar du har sparat på en frakt kan snabbt kosta mer pengar om rätt tjänst inte levereras. Med det sagt tror vi fortfarande att det måste finnas en korrelation mellan pris och kvalitet. Och vi tror att det finns mycket pengar att spara, genom att jämföra priserna om och om igen – utan att kompromissa med kvaliteten. Det är lite det bästa av båda världarna.Skærmbillede 2018-10-08 kl. 17.08.46

Postnord priser
Vi har försökt göra det så intuitivt och användarvänligt som möjligt att jämföra priser. Därför har vi också skapat en tydlig plattform där vi som avsändare helt enkelt anger paketinformationen. Men vi vet också att vi aldrig kan skapa en plattform där alla behöver tillgodoses. Därför är vi också mycket glada över att vara där för våra kunder – om behovet borde vara lite mer avancerat än vår räknare kan hantera. Och om räknaren inte spelar någon roll, är du välkommen att kontakta oss för en mer personlig guide.

Här kan du vara säker på att vi alltid är i fokus. Vi föredrar inte bland de olika fraktbolagen och har ingen anknytning till dem. Det enda vi är intresserade av är att hjälpa dig som avsändare för att få bättre och billigare frakt. Ha kul

Hur man får Skicka utomlands?

Oavsett om du skickartill utlandet , eller det är bara en gång, är det viktigt att du förstår kraven för din försändelse. Till exempel bör du först och främst vara säker på att det du vill skicka alls kan behöva introduceras i landet. Du måste också veta om den givna produkten är föremål för tull och på vilket sätt. När det är du som skickar paket är det alltid ditt ansvar att se till att det här är okej eftersom du har det övergripande ansvaret för sändningen som avsändare.

Skicka utomlands – billigt och enkelt
När du väl har informerats om att du måste skicka din vara till mottagaren, bör du också se till att du inte betalar för mycket för sändningen. Ofta kan det vara en långsam process att undersöka olika företags fraktsatser skicka utomlands – och du kan ofta ta lång tid att få en offert från ett företag som inte ens levererar till det landet.

Om du skulle vilja spara dig mycket tid och ansträngning kan du därför använda vår räknare på sidan som automatiskt automatiskt hittar de leverantörer som levererar till det aktuella landet du ska skicka. Här får du en enkel översikt över vilka alternativ du har, och det kommer också att visas om det är en leverans eller paketpaket från dörr till dörr, oavsett om det är express eller inte – även hur många dagar du kan förvänta dig att leveransen tar. Faktum är att det inte blir mycket lättare att skicka utomlands.

Om du bara behöver skicka ett enda paket då och då kan du köpa dina paketetiketter efter behov. Det är snabbt och enkelt att beställa dem, och du får en exakt överblick över var du kan skicka ditt paket till fraktföretaget. Men om du ofta skickar utomlands kan du spara besparingar om du har gjort ett fast avtal om ett visst antal paketetiketter. I slutändan kommer det också att spara ännu mer tid när du redan har fler etiketter.

Det är dock viktigt att du är medveten om att de måste fyllas i korrekt. Alla paket är kontrollerade för både vikt och storlek och för att undvika avgifter, är det en bra idé att se till att både vikt och storlek är korrekta. Dessutom är det också ditt ansvar som avsändare att se till att paketet är ordentligt förpackat.

Om du är i tvivel om din frakt utomlands, var god kontakta oss här. Båda om det bara är ett paket du har frågor om, eller om det är ett större fall behöver du råd. Vi tror att alla får de bästa resultaten med korrekt vägledning, så fråga en gång till än en gång!