Fedex Sweden

På Billigtpaket.se är det enkelt att göra frakt!

Om du som företagare har försökt sitta långt in på natten, för att hitta huvudet och svansen i stapeln av fraktkuponger och kvitton på skrivbordet, så kan det vara att vi kan hjälpa till med en något elegantare lösning.
När du har ett företag finns det tusen saker att titta på. Hela tiden Dygnet runt. Dag efter dag.

Vi vet att vi inte kan ta bort alla administrativa tjänster, men vi har gjort det till vårt mål och sätt att leva för att hjälpa de danska företagen att få enklare och billigare lösningar på sin frakt.

Först har vi tittat på de utmaningar som finns när du som näringsidkare måste beställa frakt. Ofta finns det problem redan när man beställer en paketetikett. Här måste du ofta gå igenom långa och slingrande processer, och bara ta reda på att priset är något högre än förväntat. Vi trodde vi kunde göra bättre. Därför har vi gjort räknaren på vår sida, där du helt enkelt anger de olika dimensionerna och informationen om ditt paket – och så genererar du automatiskt en prisöversikt från några av landets mest pålitliga fraktföretag.

Skicka paket Fedex

På så sätt kan du enkelt jämföra priserna på till exempel Fedex och se om du har betalat overpriced i åratal. Det kan också vara att du finner att du kan spara pengar genom att byta till en annan förpackning, genom att välja förpackningsboxen istället för dörr till dörr – eller liknande.

Vi är här för dig – från leverans till mottagning

Vi vet att frakt kanske inte är det mest spännande problemet för många handlare. Men det är ändå en del av ditt företag som tar upp mycket vardag. Varje år spenderar många företag mycket pengar på frakt – både om de har mycket distansförsäljning, men också om de ofta skickar varor mellan institutioner och partners. Och om du ibland har internationella leveranser ökar komplexiteten väsentligt. Det kan vara svårt att hålla huvudet kallt, och därför är du ofta tvungen att använda samma partner som alltid. Men kan det nödvändigtvis löna sig?

Låt oss anta att du till exempel har använt Fedex-paketetiketter under en längre tid, helt enkelt för att det var vad du var van vid. Om du kan spara några dollar på att byta till ett annat företag – eller kanske spara några dollar genom att välja en annan dimension för dina leveranser, så kan du snabbt få budgeten att se lite mer positiv ut. Och om du ofta arbetar med distansförsäljning, så är dina fraktbesparingar definitivt inte i den lilla avdelningen.

Här med oss ​​ser vi till att hjälpa dig hela vägen från början till slut. Därför har vi gjort vår räknare – men vi vet också att inte alla människor passar in i samma lådor, så därför är vi alltid lätta att komma i kontakt med personligen – så om du har några behov som inte passar in i vår räknemaskin algoritm, då kan du med fördel kontakta oss så att vi gemensamt kan hitta den bästa lösningen för din frakt – oavsett om det är Fedex eller annat fraktföretag.

Hur man hittar rätt fraktsatser


Hatar du att betala för mycket? Det är nästan inget värre än att ta reda på att i åratal har du betalt för dyrt för en produkt eller tjänst. Och så småningom finns det många saker där du kan spara stora summor. Hyresavtal på bilar, fastigheter, mobiltelefoni, försäkring – och nu även frakt.

Frakt har länge varit ett nödvändigt ont för många företag, vilket har inneburit att det idag finns ett hav av affärsmän som inte nödvändigtvis får de bästa priserna på frakten. Därför valde vi att göra en tjänst här på pakke.dk, där vi gör det enkelt att jämföra priserna på dina leveranser. Oavsett om det är postmailpriser, eller om det är andra fraktföretag du vill jämföra, gör vi det enkelt, enkelt och snabbt. Allt du behöver göra är att ange din fraktinformation och vi kommer att jämföra priser bland de bästa transportörerna på marknaden.

Postnord priser

Att hitta rätt postpriser är så enkelt

Om du har ett paket måste du ha skickat, så har det vanligtvis varit nödvändigt att gå direkt till varje hemsida för varje fraktföretag och sedan gå igenom de oförutsägbara tabellerna. Och då var det fortfarande en uppskattning – till exempel varierar priset mycket beroende på om det ska levereras direkt till kunden eller i en förpackning.

Med oss ​​skriver du bara vad du behöver för frakten, och då hittar vårt system automatiskt de bästa priserna. Och här behöver du inte bara relatera till postpriser. Vårt system jämför bland de 6 största och mest erkända fraktbolagen i Sverige – så om du kan få din leverans gjort billigare någon annanstans, får du automatiskt det här.

Kvalitet och pris måste vara ansluten

Nu kan det finnas någon som tycker att vi bara är intresserade av att dumpa fraktpriserna. Det är absolut inte korrekt. Och det är också därför vi bara jämför priser från de mest ansedda företagen.

Vi har arbetat med frakt i många år och vet vikten och vikten av att få en bra och effektiv leverans. Vi är medvetna om att några dollar du har sparat på en fraktkostnad snabbt kan kosta mer pengar om rätt tjänst inte tillhandahålls. Med detta sagt tror vi fortfarande att det måste finnas en koppling mellan pris och kvalitet. Och vi tror att det finns mycket pengar att spara, genom att jämföra priserna om och om igen – utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Det är lite det bästa av båda världarna.

Vi har försökt att göra det så intuitivt och användarvänligt som möjligt att jämföra priserna. Därför har vi också skapat en tydlig plattform där du som avsändare helt enkelt anger paketinformationen. Men vi vet också väl att vi aldrig kan skapa en plattform där alla behov beaktas fullt ut. Det är därför vi är mycket angelägna om att vara där för våra kunder – om det behövs vara en

DHL skicka paket

Med DHL kan du skicka paket snabbt och billigt världen över. Som ett utav världens största leveransföretag erbjuder de tjänster inom transport och logistik i toppklass. Oavsett om du är privatperson eller företag kan du förvänta dig utmärkt service för paketskick från DHL.

DHL skicka du paket på ett enkelt och smidigt sätt. För enskilda försändelser börjar du med att paketera ditt föremål i egen förpackning, varefter du mäter och väger paketet. Utifrån dessa uppgifter får du reda på vad för paketstorlek du ska välja. DHL har fyra olika storlekar från S till XL med ett visst maximalt mått för vardera.

Priserna för dessa är stigande utefter storlek, och därtill även varierande beroende på vilket land paketet ska skickas till. På DHL:s webbsida för att beställa paketskick väljer du paketstorlek och land. Därefter fyller du i adressuppgifter för avsändare och mottagare. När du beställt leveransen klistrar du på adressetikett och, om du ska skicka utanför EU, eventuella tulldokument på paketet. Du lämnar sedan in paketet till ditt närmaste DHL-ombud. Hos ombuden går även bra att ordna med fraktbetalning, etiketter och dokument om du inte har möjlighet till det hemifrån. Därefter är din försändelse påväg. DHL:s skicka paket-tjänst är självklart lika tillgänglig för privatpersoner som företag. Dock kan du som företagskund hos DHL nyttja en hel del ytterligare gynnsamma tjänster.

Du kan skicka varor till både inrikes och utrikes kunder genom deras omfattande nätverk. Du kan erbjuda dina kunder utmärkt returhantering samt spårning av försändelser. Dessutom får du tillgång till TA-systemet DHL Multishipping, som ger dig omfattande administrativ kontroll över all leveransverksamhet. Här finns möjlighet att boka transporter, status för pågående leveranser, historik, samt register för adresser, kundnummer och produkter.

Du anmäler dig som företagskund hos DHL genom att fylla i uppgifter om dig och ditt företag på deras hemsida.

Posten frakt

Posten skickar frakt av alla dess slag. Utöver att stå för hela Sveriges postservice, har Posten – eller PostNord som de numera kallar sig – ett omfattande utbud lösningar för alla diverse transport- och logistikbehov. I detta utbud ingår inte minst en mängd frakttjänster. Posten fraktar alltifrån pallar till containrar via lastbil, flyg och sjöfart.

En pall kan du skicka på upp till 1 000 kg inrikes och utrikes. Med ett omfattande transportnätverk som täcker hela Norden fraktas pallarna smidigt och säkert till Sveriges alla kanter samt till dess grannländer. Skickar du till inrikes privatpersoner kan du välja tilläggstjänsten Privat mottagare, och då kommer Posten att kommunicera med mottagaren gällande leveransens tid och plats. Även för frakt till och från Europa är resan minst lika trygg, då PostNord har ett nära samarbete med
starka och omsorgsfullt utvalda partners som alla besitter utmärkt kännedom om deras respektive inhemska marknader.

För globala fraktförsändelser erbjuder Posten både sjöfrakt och flygfrakt. Med deras sjötransporter kan du frakta gods i samlast eller fulla containrar. Som samarbetspartners med flera rederier kan de erbjuda mer eller mindre dagliga avgångar från världens flesta hamnar. Är du ute efter snabbare leveranser kan du istället vända dig till deras flygtransporter. Här finns två olika alternativ utifrån varuflöde; antingen kan du välja samlastad frakt och få din frakt transporterad tillsammans med
annat gods, eller så kan du välja prioriterad frakt och direkt få iväg din frakt med första bästa flyg. Det ena av dessa är ett mer ekonomiskt alternativ, medan det andra lämpar sig till viktigare försändelser.

Därutöver erbjuder Posten frakt också en del specialtjänster. Till exempel kan du med PostNord Groupage kombinera flera paket och pallar till en gemensam försändelse, som sedan levereras dörr till dörr över hela Norden.

En annan dörr till dörr-tjänst är PostNord Part Loads, som levererar partigods med en vikt på över 2 500 kg inom Sverige. För temperaturkänsliga försändelser finns tjänsten PostNord Termo, med särskilt utformade termobilar som transporterar säkert över hela
landet.

Oavsett vad du behöver frakta finns en lösning för dig hos Posten. Genom Billigtpaket.se kan du smidigt hitta och boka den tjänst som är mest fördelaktig för just ditt fraktbehov. Ange bara uppgifter om din försändelse i vår prisräknare och de bästa alternativen filtreras automatiskt.

Därefter är det bara att klicka på det erbjudande du föredrar och boka din leverans. Billigtpaket.se gör din frakt med Posten enkel.

Spåra paket

Det är lätt att följa ditt paket med track and trace

Det blir allt vanligare att handla från en surfplatta, smartphone eller dator. Här har vi möjlighet att sitta hemma på soffan och shoppa bland det stora utbudet av onlinebutiker på internet. Det är helt stressfritt och du behöver inte kasta in i butikerna under öppettider. Online-butikerna är öppna 24 timmar om dygnet. Du kan snart köpa allt i nätbutikerna, oavsett om det är en ny cykel eller ett par läckra stilettos du letar efter!

Handla online och spåra ditt paket

När du har handlat i webshopen och måste betala för varorna, kan du ofta välja hur paketet ska skickas. Det är ofta lite dyrare att få det skickat direkt till din hemadress än att det ska levereras i en paketbutik. Oavsett om du vill ha levererat direkt till dörren eller om du vill hämta dina nya inköp i en av de många förpackningsbutikerna, erbjuder nästan alla fraktföretag idag att du kan spåra ditt paket. Kort sagt, att spåra paket innebär att du snabbt kan se hur långt ditt paket är i leveransprocessen och när det förväntas vara i din leverans.

Hur man använder track and trace?

Spårning av leveranser kallas modern svenska “Track and trace”. När din beställning skickas från nätbutiken får du vanligtvis ett mail eller ett textmeddelande från fraktföretaget som ansvarar för frakten. Detta mail eller SMS innehåller en länk för att spåra och spåra på fraktbolagets hemsida.
Track and trace fungerar mest så som du klickar på fraktbolagets hemsida och anger ditt paket eller fraktnummer. Här får du en status där ditt paket ligger. Till exempel kan du ta reda på om paketet är hos fraktföretagets paketcenter eller det är på väg till din lokala paketbutik. Många fraktföretag erbjuder idag även appar som du kan få på din smartphone och spåra ditt paket.

När paketet är klart kommer du att bli underrättad

När din leverans levereras till paketbutiken eller på den valda leveransadressen får du igen ett SMS och eller ett mail från fraktföretaget som anger att du nu kan ladda ner ditt levererade paket. Då vet du att du kan hämta de läckra skor som du beställde på webshopen i paketbutiken eller kanske de är vid din dörr när du kommer hem från jobbet. Vi hoppas att i den här artikeln har du fått inblick i hur lätt det är att handla online och använda spår och spår för att följa statusen för de varor du har köpt.

Postpaket

Postnord har en tjänst som heter postpaket, som riktar sig till privatpersoner som vill skicka paket inrikes eller utrikes. När du ska skicka ett postpaket kan du enkelt betala för frakten direkt på Postnords hemsida, men du kan också välja att göra det hos ett ombud när du lämnar in paketet. Eftersom Postnord har många tillgängliga ombud över hela Sverige är postpaket definitivt ett av de bästa alternativen för dig som behöver skicka en försändelse inrikes. Läs vidare för att få reda på hur du skickar eller hämtar postpaket, och vilka tilläggstjänster som erbjuds.

Att skicka postpaket med Postnord

För att räknas som ett postpaket får försändelsen inte väga mer än 20 kilo, vilket gör att du ändå får plats med en hel del oavsett om du skickar presenter till släkten eller några klädesplagg du har sålt på Tradera. Dessutom kommer paketet i de allra flesta fall fram redan nästa vardag, med undantag för en del orter vilket du kan se på Postnords hemsida.

Postpaket

När du vill skicka postpaket utrikes har du också en viktgräns på 20 kg att förhålla dig till, men till skillnad från postpaket som skickas inom Sverige så tar det lite längre tid för försändelsen att komma fram. Hur lång tid det tar till just det land du vill skicka paketet kan du enklast se direkt på Postnords hemsida.

Genom att använda tjänsten Skicka Direkt kan du se fraktkostnaden direkt på hemsidan samt betala för din försändelse och skriva ut en fraktsedel hemma eller på jobbet för att förbereda ditt paket innan du lämnar in det hos något av Postnords många ombud.

Att hämta postpaket

Samtidigt som du skickar iväg ditt postpaket får det en unik identitet i form av ett nummer som mottagaren kan använda får att spåra det på Postnords hemsida. När paketet är framme kommer mottagaren också få en sms-avi och kan då hämta ut det hos ombudet genom att visa upp sin legitimation.

Vilka tilläggstjänster kan väljas när man skickar postpaket?

Du som skickar postpaket med extra värdefullt innehåll bör köpa till en kompletterande varuförsäkring. Vanliga postpaket är försäkrade upp till ett värde på 50 000 kronor, men är ditt paket värt mer än så kan du teckna en extra försäkring så att innehållet är skyddat ända fram till mottagaren.

En annan tilläggstjänst som kan väljas när du skickar postpaket är postförskott, som innebär att mottagaren av paketet måste betala för det innan det lämnas ut av ombudet. Pengarna sätts in direkt på det bankkonto eller plusgirokonto som du föredrar, och på så sätt kan mottagaren känna sig säker på att få paketet innan han eller hon betalar.

DHL Sverige

För dig som behöver skicka paket inom och från Sverige så finns DHL Sverige till hands. Med ett nätverk som täcker hela landet samt omfattande resurser erbjuder de alla tänkbara tjänster inom transport och logistik. Är du privatperson och bara ska skicka ett enskilt paket? Eller tillhör du kanske ett företag som hanterar ständigt löpande försändelser eller stora fraktvolymer?DHL Freight

Oavsett var ditt problem ligger finns lösningen hos DHL Sverige. Som ledande aktör inom landets leveransmarknad är de ett konkurrerande alternativ mot inte bara PostNord, utan även andra utländska företag såsom UPS, FedEx, TNT och DB Schenker.

Som ena halvan av Deutsche Post DHL Group är DHL ett företag baserat i Tyskland, men sedan början på millenniet är de även verksamma i Sverige. Det hela började år 2000 när svenska ASG köptes upp av Deutsche Post via deras dotterbolag Danzas, och därmed fick namnet Danzas. Två år senare köpte Deutsche Post även upp DHL, vilket hösten året därpå blev det nya namnet för Danzas. Sedan 2003 har alltså DHL Sverige levererat paket samt erbjudit logistiklösningar över hela landet. Bestående av runt 70 kontor och 5 200 anställda är DHL i Sverige ett minst sagt etablerat leveransföretag.

I DHL Sverige ingår fyra olika affärsenheter. DHL Express erbjuder internationella expresstransporter på väg inom Europa samt med flyg till resten av världen. DHL Freight levererar frakttransporter inrikes och utrikes på väg och järnväg. Här ingår inte minst det rikstäckande nätverket DHL Service Point för paketskick till privatpersoner.

DHL Global Forwarding består av global sjö- samt flygfrakt, med kontrolltorn för logistik och tullhantering. DHL Supply Chain förser varors hela transportkedja med integrerade logistiklösningar, vilket innefattar såväl lagerhantering som 4PL-tjänster. Allt som allt är alltså DHL Sverige fullt utrustade för att hantera just dina försändelser smidigt, snabbt och säkert.

DHL Freight

Behöver ditt företag skicka frakt så finns lösningen hos DHL Freight.

Hos deras division för frakttransporter erbjuder DHL ett antal tjänster för leverans av gods eller andra stora försändelser. Varorna samlastas i partibilar eller lastbilar som sedan färdas på vägarna över hela Europa. Oavsett om ditt företag ska skicka paket eller gods, inrikes eller utrikes, till privatkunder eller företagskunder, finns DHL Freight till hands.
Ett flertal tjänster ingår i DHL Freights utbud. Om ditt företag ska skicka inrikes finns DHL Service Point för leverans till privatpersoner, och DHL Paket för leverans till andra företag.

Med DHL Service Point transporteras paketet mellan DHL:s ombud, kallade Service Points, som finns utspridda över hela landet. Det är alltså hos dessa Service Points som paketet även lämnas in av avsändaren samt hämtas ut av mottagaren.DHL Freight

Med DHL Paket skickas paketet istället dörr till dörr.
Båda tjänsterna anländer till destinationen redan dagen efter beställning, med undantag för eventuella avvikelser. Vid utrikes paketleveranser kan du istället välja mellan DHL Parcel Connect för privatkunder och DHL Paket Export för företagskunder. DHL Parcel Connect levererar antingen
via så kallade Parcelshop-ombud eller paketboxar. Även alternativ till hemleverans kan förekomma, men det gäller endast särskilda länder.

DHL Paket Export levererar likt dess inrikes motsvarighet
dörr till dörr. Leveranstiden för dessa två tjänster är 2-7 dagar.
Även vid godstransporter har DHL Freight flera alternativ för inrikes och utrikes leverans. Inrikes leveranser omfattar tre tjänster för pall-, stycke- respektive partigods. DHL Pall transporterar standard EUR-pall i form av både halv- och helpallar.

DHL Stycke transporterar större och mindre
gods i gemensamt stycke, vilket ger mer flexibilitet för framförallt större fraktmängder. DHL Parti utför direktleverans av de riktigt stora godsen, med den högsta möjliga maxstorleken och maxvikten
utifrån fordonens och vägarnas kapacitet.

För utrikes gods finns tre andra tjänster till hands. DHL Freight EuroConnect transporterar styckegods genom ett omfattande nätverk över Europa. Med DHL Freight EuroLine blir din leverans istället transporterad med ett särskilt utplockat fordon, antingen en partibil eller en lastbil.

För prioriterat styckegods finns premiumtjänsten DHL Freight Eurapid, med en 24 alternativt 48 timmars leverans till 22 av Europas länder.

DHL Freights många leveranstjänster finns samlade här på Billigtpaket.se, tillsammans med erbjudanden från andra leveransföretag. För att avgöra vilken tjänst som är bäst för just ditt företags försändelse söker du bara i vår prisräknare. Du får då fram de mest lämpade alternativen, och kan
sedan direkt boka den leverans du föredrar.

Återupprätta orientexpressen och bredda din kundbas

På många sätt är Sverige ett fantastiskt land att driva verksamhet i. Det råder inga tvivel om att vi är ett litet land befolkningsmässigt. Men det vi saknar i antal har vi i gengäld i innovation, kreativitet och kvalitet. Därför har vi trots vår lilla storlek trots allt mycket export till USA och Asien, som exempel.

Det beror absolut inte på att våra produkter är billigare än det pris de kan produceras till i Asien – men vi är kända för att leverera innovativa lösningar på komplexa problem. Bland annat är detta en av orsakerna till att 50% av vår export till Korea består av maskiner och maskindelar.

Ett kulturellt skifte

Men det är inte bara maskiner och maskindelar som är populära. Ser man på den asiatiska marknaden råder stor efterfrågan på vår kultur – och särskilt vår design. Det är nästan så att svensk design är mer efterfrågad i Kina än i Sverige. Och den här tendensen verkar inte avta inom den närmsta tiden.

Därför har man som företagare i Sverige en spännande tid att se fram emot. Genom att till exempel fokusera på att skicka till Sydkorea, Taiwan och Hong Kong så öppnar du både upp för ett helt nytt kundsegment och för en större volym på ditt företag, och ser samtidigt till att du kan öka ditt täckningsbidrag.

 

En boomande ekonomi

När vi ser på de saker som de asiatiska länderna importerar så är det föga överraskande att det inte rör sig om billiga saker. För när allt kommer omkring så kan de nog inte importera något som är billigare än vad de själva kan producera. Det som å andra sidan har skett i Asien är att medelklassen har fått mer pengar vilket innebär att mer spenderas på lyx och design.

Skicka till Sydkorea, Taiwan och Hong Kong billigt

Om du gärna vill prova din styrka på den asiatiska marknaden så är det viktigt att se till att du har koll på pappersarbetet. När vi förflyttar oss utanför Sveriges och EU:s gränser finns andra tullregler som du ska förhålla dig till. Men om du sätter dig in i sakerna så är det förhållandevis enkelt att justera dina produkter därefter.

Och när du är redo att sätta fart på leveranserna så bör du se till att beställa din frakt till ett så lågt pris som möjligt. Det kan ofta vara svårt att hitta rätt leverantör som kan leverera till Asien och som utgångspunkt bör du använda dig av ett av de mest kända fraktföretagen till den här typen av uppgift. Här på hemsidan hittar du enkelt priser från flera olika fraktföretag som alla har det gemensamt att de har kapaciteten och kompetensen till att klara av uppgiften.

Och med vår prisjämförelse kan du vara säker på att du får bäst förutsättningar för att skicka till Sydkorea, Taiwan och Hong Kong till marknadens bästa priser.

Det kan kännas som en oöverkomlig uppgift att skicka varor ända till Asien, men kom ihåg att det är stor efterfrågan på många svenska produkter – och det kan vara just DIN produkt som är en av de mest efterfrågade.

Och om frakten verkar överväldigande så är du självklart välkommen att skriva till oss, så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för ditt företag.

 

Ombud

När du ska skicka paket eller ta emot en paketleverans är det vanligast att det sker genom ett ombud. Detta är tredje parter i form av mataffärer, kiosker, bensinmackar och liknande platser, som agerar som stationer för levererade paket. Om du har beställt en leverans för ett paket kan du lämna in det till ditt närmaste ombud, varifrån det färdas vidare till mottagaren. Om du istället ska ta emot en leverans kan det på samma sätt hämtas ut hos det ombud närmast din adress. Flera leveransföretag använder sig av ombud idag, inklusive PostNord, DHL, UPS, DB Schenker och Bring.

• PostNord: Genom samarbeten med rikstäckande matvarukedjor såsom Coop, ICA och Axfood samt andra verksamheter, är PostNord ombud tillgängliga över hela Sverige. Totalt är de 1 600 i antal, och har genomsnittligen öppet 10 timmar varje dag veckan runt.

• DHL: Med DHL finns två olika former av ombud, deras ordinarie DHL ombud och DHL Service Point. De förstnämnda finns på runt 1 500 platser över hela landet. Service Points å sin sida är till för företag som ska skicka till privatkunder. Dessa finns också utspridda landet runt, och oftast är leveranserna framme genom dem inom bara en arbetsdag.

• UPS: Ombuden hos UPS Ombud går under namnet UPS Access Point. Dessa finns hos närbutiker runtom i landet, handplockade utefter läge, bekvämlighet och tillförlitlighet. Var närmaste Access Point ligger går lätt att ta reda på genom UPS:s hemsida.

• DB Schenker: Schenker ombud finns på 1 600 lokala platser runtom i landet. Leveranstiderna mellan deras ombud kan variera beroende på ort, sträcka samt när paketet lämnas in, men vanligtvis tar det 2-3 arbetsdagar.

• Bring: Bring kallar sina ombud för utlämningsställen. I Sverige har Bring ombud runt 1 400 utlämningsställen, och över 6 000 i Norden. Paketet är framme vid närmaste Bring utlämningsställe inom 1-4 dagar.