Fedex – vem, vad och varför?

Den stora majoriteten vet om kurirfirmaet Fedex. De har länge varit bland de största på den amerikanska marknaden – men vet du verkligen varför de är så populära? Här på pakke.dk gör vi alltid mycket för att berätta för våra kunder om möjligheterna – både bra och dåliga. Det är därför vi har gjort detta korta brev om Fedex, så det blir lättare att se om det här företaget är det rätta valet för ditt företag.


Vem är Fedex Sverige?

Fedex är ett armeniskt företag men har ett världsomspännande nätverk. Därför har de också en danska avdelning så att de kan betjäna kunder i landet. Fedex är ett av de största kurirbolagen på marknaden. De blev notoriska och uppfattas av många som pionjärer i branschen, eftersom de uppfann det första spårningssystemet. Egentligen gjorde de det för att kunna spåra paket som gick förlorade under vägen men det har successivt förfinats för att ge både avsändare och mottagare en större inblick i sina paket och anses nu vara en form av tjänst – En tjänst som många andra företag har tagit om.

En annan sak som fedex är känd för är att de i många år har kunnat erbjuda den dagliga leveransen över nationsgränserna. De kan göra detta eftersom de har sina ena transportvägar inom både frakt och frakt. På så sätt kan de snabbt komma från land till land, vilket ger sina användare och kunder exceptionell service.

Var kan jag hitta de bästa FEDEX-priserna?

När du behöver skicka paket med Fedex är det naturligtvis alltid en bra idé att se noga så att du är säker på att få de bästa priserna. Här på vår sida är du säker på att du alltid får rätt priser. Vi arbetar inte med föråldrade prislistor, men jämför priserna från tid till annan. På så sätt kan du som kund med oss ​​vara säker på att du alltid har aktuella priser – så du har rätt information för att kunna göra det bästa beslutet för dig och ditt företag.

Vi gör alltid en stor insats för våra kunder för att få bästa behandling och de bästa priserna. Därför kommer du också att märka att vi är opartiska i vår prissättning. Allt du behöver göra är att ange vad dina behov är. Då står vi förmodligen resten. Det betyder att du alltid är säker på att få en riktig jämförelse som du faktiskt kan använda för något.

Vilka fördelar får du från Fedex?

Som nämnts ovan får du vid Fedex ett stort antal olika tjänster. Du får ett genialt spårningssystem, och här kan du vara säker på att kvaliteten är ok. Den kommer direkt från pionjärerna i branschen och har bara förbättrats under många års utveckling. Dessutom får du många års kompetens inom ett brett spektrum av discipliner. Du kan bland annat alltid få snabb och billig hushållstjänst och leverans, men om behovet är för en bredare publik, så är det också möjligt att få den dagliga leveransen inom Europas gränser – eller hur man levererar varor till din kunder i Kina och resten av Asien – om bara 2 dagar?

En av de saker som kännetecknas av Fedex är att de är snabba. Mycket snabbt. Och det kan stärka ditt företags image när dina varor når snabbt. Både mot kunder och leverantörer betyder det allt mer och mer när du snabbt får dokument och packar ihop i tid.

Skicka paket från ombud eller dörren

Det finns många alternativ för att hämta och ladda ner ditt paket, det vanligaste är att gradvis packa butiker, eftersom du kan ladda ner eller skicka paket till din bekvämlighet.
Om du vill skicka ett paket från en servicepoint eller förpackning finns det några bra påminnelser att komma ihåg innan du beställer och går. Paketet måste hanteras för personalen och de olika fraktbolagen har därför en vikt- och storleksbegränsning på levererade paket. Om ditt paket är större eller tyngre eller du vill skicka en pall, måste du beställa för att sändningen ska hämtas vid din dörr istället.

Erkännande med Postnord

Postnord erbjuder alla typer av leveranser från butik till butik eller från paketbutiken och hela vägen till dörren, oavsett om du är privat eller företag. Du kan enkelt och enkelt hitta priserna här, skriva ut ditt paketetikett och leverera det i närmaste Postnord ombud.
Postnord har olika krav på storleken på ditt paket beroende på var du ska skicka det till. Finnare får i Danmark, Sverige, Finland eller Norge maximal längd på förpackningen vara 150 cm och längden och omkretsen får vara högst 300 cm, förpackningens vikt får inte överstiga 20 kg. Observera att max längd och vikt är olika om du behöver skicka till andra länder.

Bring har din bästa affärslösning

Även om Bring erbjuder leverans till privata kunder, hittar du sin kompetens inom affärstransitering, där de bland annat erbjuder matlagring så att din beställning hanteras på lämpligt sätt. De erbjuder snabb frakt från sina paketaffärer till receptionen både till affären eller direkt till dörren.
Om du vill leverera ditt brev i en förpackningsbutik måste den väga högst 2 kg. Om däremot ett paket som du vill skicka måste det mäta högst 300 cm i längd och omkrets och högst 150 cm. Dessutom får paketet inte väga mer än 35 kg om du måste skicka det till de skandinaviska länderna och 30 kg om du måste skicka paket utomlands. Du kan hitta priser och skriva ut din paketetikett här och lämna in paketet i din närmaste Bring ombud.

Bra lösningar med DHL

DHL erbjuder en bra fraktlösning till dina behov, oavsett om du behöver skicka ett affärspaket eller paket till ditt barnbarn. DHL låter dig köpa din porto online, skriva ut din etikett och leverera den i din närmaste DHL Servicepoint eller i en swipebox, du hittar dem här.
Innan du beställer är det en bra idé att väga ditt paket först, det måste väga högst 70 kg eller 30 kg om du vill ha det skickat med DHL express, dessutom måste det mäta max 120x80x80 cm.

UPS hanterar din speciella försändelse

Du kan hitta precis rätt pris och frakt typ med UPS, om du behöver skicka in för läkemedelsindustrin, som ett stort eller litet företag eller som privat. När du har kontrollerat att din leverans inte väger mer än 70 kg och max har en längd och bredd på totalt 400 cm och en maximal längd på 274 cm. Då kan du beställa din leverans online, skriva ut din paketetikett och leverera paketet i närmaste UPS access point.

Prisutveckling av post i Sverige

Som de flesta människor skickar privatpersoner och företag färre och färre brev efter att e-postmeddelandet introducerades för att skicka ett snabbt och säkert meddelande. På samma sätt har Facebook i många fall tagit över det annars besvärliga arbetet med att skicka in inbjudningar och få svar tillbaka.
Digitalisering gör det lättare för vardagen, men till exempel. Det kan märkas med posta och ett brev med 15% skrivs i 2018 rapporteras, så en prisändring måste alltid göras i porto priserna för att hålla fast vid den fallande utbudet. De ständiga stora prisökningarna har gett ett gynnsamt tillfälle för bland annat DHL, Postnord, Schenker UPS och FedEx att ge konkurrens på den danska marknaden.

Snabb och billig leverans av bokstäver

I Svenske landet har varan levererats sedan 1624 och det har uppenbarligen varit mycket sedan dess. Från att leverera bokstäver och paket till hästar eller till fots finns det nu gott om möjligheter att beställa din försändelse från kontoret eller hemifrån och få det upptaget vid dörren. Härifrån kan både paket och bokstäver hämtas och levereras samma dag eller med längre väntetider beroende på vad som passar dig bäst.

Oavsett om du skickar brev inom landets gränser, till Europa eller omvärlden, kan du alltid följa postavgifterna för den tjänst du behöver på Billigtpaket.se

DHL Express erbjuder frakt för alla behov

Om du vill skicka ett viktigt brev som individ eller skicka läkemedel i branschen, har DHL Express en skräddarsydd lösning för dina behov.
Som fraktföretag med de mest internationella transporterna finns det alltid möjlighet att hitta en fraktplats eller en hämtningsplats, oavsett om det är en veckodag, en lördag eller en helgdag. Om du måste skicka ett paket till en avlägsen plats, vare sig det är Norge, Danmark eller Kanada, så finns det möjlighet till en lösning så att ditt paket kommer fram och levereras i gott skick.

Flexibla fraktlösningar

DHL Express är specialiserat på att göra fraktlösningar som uppfyller dina krav och gör vad de kan för att göra upplevelsen så hanterbar som möjligt. Drömmer du till exempel? om att skicka ditt paket med CO2-neutral frakt, då kan DHL ge dig möjlighet att göra det. Om du behöver skicka ett viktigt dokument, ett pass eller visum, erbjuds ett specialvärde som kommer snabbt och är försäkrad vid skada eller förlust på t.ex. Det passar.

Om du får ett paket med tullinsamling kommer DHL att betala för dig för att göra processen snabbare och mer hanterbar, då betalar du endast tullavgiften till DHL vid leverans av paketet. Om du däremot måste skicka paket till USA och förvänta dig en tullavgift för mottagaren, kan du välja att förskotera tullen så att försändelsen blir lätt och snabb igen. Du kan läsa mer om tullsamling här.

Håll dig uppdaterad

Både du och mottagaren kommer att hållas uppdaterade på paketet, antingen via mail, textmeddelande eller båda, det är helt upp till dig. Här kan du se när paketet lämnas in och när det lämnas in, samtidigt som du kan följa hela paketets resa på spåra paket.

Men det kan vara svårt och tidskrävande att hitta den bästa lösningen och priset för dina behov, särskilt om det måste göras manuellt, är fraktsidorna tyvärr inte alltid lätt att navigera i. Med Billigtpaket.se prisberäkning kan du snabbt hitta det bästa priset och beställ din frakt direkt, så allt du behöver göra är att vänta på att paketet ska hämtas eller hitta din närmaste fraktplats.

Skicka paket DHL

För dig som behöver skicka paket är DHL ett bra alternativ. DHL grundades 1969 av Adrian Dalsey, Larry Hillblom och Robert Lynn, och har sedan dess växt till världens ledande logistikföretag. Med runt 350 000 anställda levererar de paket, gods och logistiklösningar till över 220 länder världen över. Tillsammans med Deutsche Post ingår de i Deutsche Post DHL Group, det största företaget för post och kurir i världen.

Hos DHL kan du skicka paket, post och dokument genom tre olika kategorier: Paket, Express och Internationell Post.

• Paket: Om du är ute efter vanlig paketleverans kan du smidigt beställa det hos DHL. Den maximala vikten för ett paket är 20 kg. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar för inrikes försändelser, och något längre för utrikes beroende på var du ska skicka. Är du företagskund finns dessutom en hel del extra tjänster såsom flera leveransalternativ, returhantering och spårning.

• Express: Med DHL Express får du förmånen att blixtsnabb leverera dina paket över hela världen. Med deras flygtransport ser de till att dina försändelser anländer destinationen redan nästa arbetsdag. Den maximala vikten på ett paket är 70 kg. Du blir kund hos DHL Express genom registrera ett konto, och på så vis få tillgång till denna premiumtjänst.

• Internationell Post: Företagskunder kan ta del av internationell postservice via Deutsche Post. Som andra halvan av Deutsche Post DHL Group är de Europas största postföretag. I samarbete med dem kan alltså ditt företag få alltifrån affärsbrev till tidningar till fakturor
smidigt skickade till alla sina kunder. Det finns alltså en hel del fördelar med att välja DHL. Vare sig du är privatkund eller företagskund
har de tjänsterna och lösningarna för alla dina behov vad gäller logistik och transport. Och genom Billigtpaket.se tar du enkelt reda på det billigaste alternativet för att skicka paket med DHL.

Postnord förpackningens etikett

Om du någonsin har köpt något över nätet vet du förmodligen hur paketets leverans i grunden kan ändra den uppfattning du har om webbshopen du köpt från produkten.

Det är faktiskt ganska ologiskt, för det är inte webbshopets fel om något har gått fel under leveransen – och det är inte heller butikens vinst om fraktföretaget har levererat en extra bra service. Men båda uppkommer normalt för avsändaren. Och därför är det viktigt att du som avsändare är medveten om dessa saker. En dålig erfarenhet hos ett fraktföretag kan bland annat leda till:

• Krimerirritation – Kunden ansluter din webbutik med dålig kvalitet

• Frustration över förseningar – Om kunden upplever försenade leveranser från din butik, kommer de förmodligen inte att användas för “viktiga” inköp som födelsedagspresent och liknande.

• Dåliga recensioner – Alla vet att dåliga recensioner på olika webbplatser kan vara en dödsorsak för en webbshop. Undvik dem till varje pris!

• Mindre andel av upprepade kunder – Det är dyrt att ge kunderna. Akta dig för de du redan har – och se till att de alltid får en bra behandling från inköp till leverans

Sägningen säger att 10 bra förfrågningar måste kompensera för en dålig. Och det här är något du bör tänka på när du väljer vilket fraktföretag som ska vara din fysiska representant hos kunden. Behöver du använda din paketmärke från Postnord? Behöver du använda Bring? Eller kanske en hel tredje?

Oavsett vilket företag du väljer att leverera dina paket till dina kunder är det viktigt att någon är säker på att den goda tjänsten levereras gång på gång. För att de, som de dåliga recensionerna, sprider sig snabbt, de gör också bra. Så om du ser till att alltid skapa bra upplevelser för dina kunder, kan det leda till:

• Rekommendationer från dina kunder – Om din kund rekommenderar dig till sina vänner och bekanta kan du vara nästan säker på att det kommer att leda till nya order. Tänk om dina kunder säger saker som “Det var väldigt bra service – mitt paket kom dagen efter!”. Det är den bästa annonsen du kan köpa som butik.

• Återförsäljning – Lyckliga kunder köper alltid mer. Det innebär att ju lyckligare dina kunder ska handla med dig och ju mindre svårt det är för dem – desto mer återvänder de till att köpa mer. Se till att du skapar den goda erfarenheten – gång på gång!

• Goda recensioner – Människor är ofta skeptiska till webbshops, och med goda skäl. Det finns många där ute som inte tillhandahåller den förväntade tjänsten. Därför är det viktigt att du alltid skördar så många bra recensioner som möjligt – till exempel, lita på pilot- och sociala medier – och var inte rädd för att visa dem i din butik!

Kom alltid ihåg att den goda servicen är i detalj. Och det här gäller speciellt när det gäller frakt, som de flesta kunder hatar att vänta på de saker de köpt. Se till att dina kunders inköp når snabbt.

Om du vill höra mer om de olika fraktbolagen som finns på den svenske marknaden och om du vill höra om vilka paketetiketter Postnord kan göra för ditt företag – eller kanske du vill höra om ett annat fraktföretag? Oavsett vad du vill, vi är här på Billigtpaket.se, alltid redo att hjälpa dig.

Återuppliva orienteringsexpressen och utöka din kundbas

Sverige är på många sätt ett fantastiskt land att driva. Det är ingen tvekan om att vi är ett mycket litet land – både geografiskt men också när det gäller befolkningen. Men vad vi inte har i antal har vi i sin tur innovation, kreativitet och kvalitet. Och därför har vi så mycket export till, till exempel USA och Asien, trots vår lilla storlek. Det är verkligen inte för att vi kan leverera varor billigare än de kan produceras i Asien – men å andra sidan är vi kända för att leverera innovativa lösningar på komplexa problem. Det är bland annat ett av anledningarna till att 50% av vår export till Korea består av maskiner och maskindelar.

Ett kulturellt skifte

Men det är inte bara maskiner och maskindelar vi är populära. Titta på den asiatiska marknaden, det finns stor efterfrågan på vår kultur – och i synnerhet vår design. Det är strax innan danska designen är mer efterfrågan i Kina än i Sverige. Och den här trenden tycks inte minska för närvarande. Därför har du som affärsägare i Danmark en hel del spännande möten. Genom att till exempel fokusera på att skicka till Sydkorea, Taiwan och Hongkong öppnar du ett helt nytt kundsegment, men förutom att du både får en större volym i din verksamhet, ser du också till att du kan öka din bidragsmarginal .

Blomstrande ekonomi

När vi tittar på de saker som de asiatiska länderna importerar, kan det inte vara förvånande att det inte är exakt billiga saker. De får trots allt inte importera något som är billigare än vad de själva kan producera. Vad som hänt i Asien är å andra sidan att medelklassen har fått mycket mer pengar mellan händerna och det betyder att pengar spenderas på lyx och design i stor stil.

Skicka till Sydkorea, Taiwan och Hongkong billigt


Om du vill pröva din hand på den asiatiska marknaden är det viktigt att du har kontroll över dina papper. När vi flyttar utanför både Sverige och EU finns det några andra tullbestämmelser som du måste hantera. Men om du först bekantar med det är det relativt enkelt att justera dina produkter i enlighet med detta. Och när du är redo att börja leverera, var noga med att beställa din frakt till lägsta möjliga pris.

Det kan ofta vara svårt att hitta en leverantör som kan leverera varor till Asien, så det är i princip en idé att använda ett av de kända fraktbolagen för denna typ av uppgift. Här på sidan kan du enkelt hitta priser från flera olika företag, som alla har samma sak som de har kapacitet och kompetens att uppfylla varje uppgift. Och med vår prissammanställning kan du vara säker på att du har de bästa möjligheterna att skicka till Sydkorea, Taiwan och Hongkong till de bästa priserna på marknaden.

Det kan tyckas som en stor munnen att du måste skicka dina varor hela vägen till Asien, men kom ihåg att det finns stor efterfrågan på massor av danska varor – och det kan vara att bara din produkt är en av de mest eftertraktade produkterna. Och om frakten verkar överväldigande, så är du naturligtvis alltid välkommen att skriva till oss, och sedan hittar vi den bästa lösningen för ditt företag.

Gör det enkelt och enkelt att träffa norska kunder

När det gäller affärer och export är Norge klart en av våra favorit grannar. Norge är ett relativt enkelt land att skicka till och från, och det är ofta mycket lätt att få fotfäste, eftersom våra kulturer och företag är så mycket lika. Det innebär också att kunderna är likartade.

Norrmän och svenskere har vanligtvis samma krav på kvalitet, pris och funktionalitet när det gäller deras varor, så på så sätt kan du ofta se Norge som en slags expansion av den marknad du redan har i Sverige.

Skicka paket till Norge

Därför kan det vara en bra idé att överväga att skicka till orga om du inte redan gör det idag. Vad din produkt eller tjänst kan vara, kan du använda startpunkten “går det i Sverige, då går det också i Norge”. Men det är viktigt att komma ihåg att eftersom våra länder är så likartade är det också en stor marknadsföring, eftersom det krävs mer att sticka ut – precis som i Sverige.

När du har fått fotfäste med våra alpina grannar, är det en bra idé att hitta en stabil partner för att ta hand om transporten när du ska skicka till Norge. Det är ofta inte ett problem att hitta massor av speditörer som vill ta dina varor med dig, men det kan ibland vara svårt att se om priserna nu är i ordning. Vi skulle vilja hjälpa till med detta på pakke.dk.

Skicka till Norge – billigt och enkelt – varje gång!

Oavsett om du har mycket få leveranser till Norge, eller om du har en stor vecko- eller månadsvolym, är det alltid meningsfullt att se till att priserna är i ordning. Om du vill ha en enkel och snabb lösning, kan du dra fördel av att använda vår räknare på den här sidan. Här kan du snabbt kontrollera vad det ska kosta för att få ditt paket levererat. Du kan jämföra de olika tjänster och tjänster som fraktföretaget erbjuder – till exempel dörr till dörr leverans, förpackning eller liknande.

Skicka till Norge med en stabil affärspartner

När det gäller frakt, spelar det ingen roll vilken partner du väljer. På många sätt behöver du se partnern som en förlängning av dig själv, eftersom det ofta är fraktbäraren som personligen möter kunden. Därför hittar du endast på våra hemsidor priser från de mest kvalificerade och respekterade företagen i branschen.

Vi komprometterar inte kvaliteten, för vi vet hur viktigt det är att transportera våra varor snabbt och effektivt. Men när det sägs vet vi också hur viktigt det är att du alltid ser till att optimera din botten. Därför är det också viktigt att du regelbundet kontrollerar kostnaderna för utgifterna. Detta gäller för försäkring, telefoni och underleverantörer, men i synnerhet när det gäller frakt.

Om du har frågor om vad som kan vara den perfekta lösningen för ditt företag, är du alltid välkommen att skriva till oss. Vår räknare kan snabbt hjälpa dig i de allra flesta fall, men om du behöver mer hjälp, är vi redo att hjälpa dig.

Hur hittar du rätt bärare

Om du har behov av att ha varor som skickas runt – antingen till kunder eller till kollegor och affärspartners, är det viktigt att du alltid har rätt transportör.

Och bara ordet “riktigt” betyder mycket. Eftersom det kan finnas en stor skillnad i fraktpriserna. Betyder det att du alltid måste gå för den billigaste? Absolut inte. Det kan finnas en stor skillnad mellan vad du behöver och fraktföretaget erbjuder.

Som ett klassiskt exempel blev Postnord stor på att leverera brev och paket – och leverera till både privat och företag. Det vill säga att genom att använda dem kan du erbjuda att även de minsta privata kunderna levererade sina grejer direkt till dörren. Naturligtvis har andra leverantörer kommit efter det, och nu erbjuder de också dörr till dörrleverans, men poängen är densamma. Det finns en skillnad mellan tjänster och därför är priserna också olika.

Postnord

Betyder historien någonting?

För många människor är postnord förmodligen det första som kommer att tänka på när man tänker på frakt. Företagets historia är lång och intressant, men det råder ingen tvekan om att företaget har utvecklats mycket över tiden. Men en sak är fast men. Alla vet om postnumret. Och det kan väl vara en bra anledning att välja dem. Om du arbetar i en bransch där det är viktigt att lita på operatören, kan det fungera underverk att den person som möter din kund bär en uniform som kunden kan relatera till.

Verkligen nog. I vissa fall spelar det ingen roll om vem som levererar paketet – och det ger givetvis inte bonuspoäng om uniformen har en viss färg. Men det är också mer att illustrera att det i vissa fall kan ge dig mycket värde, välja en partner med en historia som människor kan relatera till. Här på vår sida kan du vara helt säker, eftersom alla våra affärspartners har ett gott rykte och är kända för att leverera kvalitet i klassen. Således behöver du inte oroa dig för din leverans så fort den har blivit upptagen.

Hur hittar du rätt pris?

Ofta kan det vara svårt att hitta rätt pris för leveransen. Och dessutom gäller det om det är ett postord eller någon annan. Det kan snabbt bli tidskrävande att behöva gå igenom många erbjudanden, bara för att ta reda på att priserna kan vara låga, men att tjänsten inte passar dina behov.

Därför måste du alltid se till att det är exakt vad du behöver när det gäller frakt. Är de olika storlekar och viktklasser varje gång? Eller är de ganska standardiserade beställningar du jobbar med? För då kan det vara meningsfullt att köpa en hel stapel etiketter på en gång, så att du både uppnår volymrabatter och sparar tid på kontoret.

Skicka paket Postnord

Omvänt kommer det aldrig att vara bra om dina beställningar är mycket varierande i både vikt och dimensioner, och här får du mer av att jämföra priser från tid till annan. Lyckligtvis har vi gjort det enkelt – om du beställer 100 paketetiketter i taget, eller det är bara en enda. Vi tycker att det måste vara enkelt att få dina saker runt – och att det också måste betalas.

Fedex Sweden

På Billigtpaket.se är det enkelt att göra frakt!

Om du som företagare har försökt sitta långt in på natten, för att hitta huvudet och svansen i stapeln av fraktkuponger och kvitton på skrivbordet, så kan det vara att vi kan hjälpa till med en något elegantare lösning.
När du har ett företag finns det tusen saker att titta på. Hela tiden Dygnet runt. Dag efter dag.

Vi vet att vi inte kan ta bort alla administrativa tjänster, men vi har gjort det till vårt mål och sätt att leva för att hjälpa de danska företagen att få enklare och billigare lösningar på sin frakt.

Först har vi tittat på de utmaningar som finns när du som näringsidkare måste beställa frakt. Ofta finns det problem redan när man beställer en paketetikett. Här måste du ofta gå igenom långa och slingrande processer, och bara ta reda på att priset är något högre än förväntat. Vi trodde vi kunde göra bättre. Därför har vi gjort räknaren på vår sida, där du helt enkelt anger de olika dimensionerna och informationen om ditt paket – och så genererar du automatiskt en prisöversikt från några av landets mest pålitliga fraktföretag.

Skicka paket Fedex

På så sätt kan du enkelt jämföra priserna på till exempel Fedex och se om du har betalat overpriced i åratal. Det kan också vara att du finner att du kan spara pengar genom att byta till en annan förpackning, genom att välja förpackningsboxen istället för dörr till dörr – eller liknande.

Vi är här för dig – från leverans till mottagning

Vi vet att frakt kanske inte är det mest spännande problemet för många handlare. Men det är ändå en del av ditt företag som tar upp mycket vardag. Varje år spenderar många företag mycket pengar på frakt – både om de har mycket distansförsäljning, men också om de ofta skickar varor mellan institutioner och partners. Och om du ibland har internationella leveranser ökar komplexiteten väsentligt. Det kan vara svårt att hålla huvudet kallt, och därför är du ofta tvungen att använda samma partner som alltid. Men kan det nödvändigtvis löna sig?

Låt oss anta att du till exempel har använt Fedex-paketetiketter under en längre tid, helt enkelt för att det var vad du var van vid. Om du kan spara några dollar på att byta till ett annat företag – eller kanske spara några dollar genom att välja en annan dimension för dina leveranser, så kan du snabbt få budgeten att se lite mer positiv ut. Och om du ofta arbetar med distansförsäljning, så är dina fraktbesparingar definitivt inte i den lilla avdelningen.

Här med oss ​​ser vi till att hjälpa dig hela vägen från början till slut. Därför har vi gjort vår räknare – men vi vet också att inte alla människor passar in i samma lådor, så därför är vi alltid lätta att komma i kontakt med personligen – så om du har några behov som inte passar in i vår räknemaskin algoritm, då kan du med fördel kontakta oss så att vi gemensamt kan hitta den bästa lösningen för din frakt – oavsett om det är Fedex eller annat fraktföretag.