Skicka paket billigt til Sverige

Skicka Paket till Sverige

Har du paket att skicka hem till Sverige?
 

Idag är det vanligt att man befinner sig utomlands, antingen på semester eller under en längre tid. Kanske har man souvenirer eller presenter att skicka hem till familjen som bor kvar i Sverige. Våran målsättning är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att skicka paket över hela världen, därför erbjuder vi oss att hantera din försändelse till Sverige till lägsta möjliga pris, och med minsta möjliga ansträngning från ditt håll.

I det internationella klimat som råder idag, är det vanligt att varor och gåvor fraktas över landsgränser. Trots det upplever många att det är både dyrt och krångligt att skicka paket utomlands, särskilt om varorna behöver gå igenom tullen.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?
 

Dels erbjuder vi oss att hämta paketet vid din dörr. Det innebär att du slipper åka till närmaste postkontor och lämna av din försändelse. Du sparar både tid och pengar!

Efter beställningen skickar vi även ut adressetiketter till dig. Dessa fungerar även som porto, och du behöver därför inte fundera på om du har frankerat paketet med rätt typ eller mängd frimärken.
 

Tull


I de fall där du skickar paket till eller från EU, måste din försändelse deklareras för att den ska gå igenom tullen utan problem. Under beställningen får du möjlighet att direkt fylla i dessa handlingar, och du kan därför vara säker på att rätt papper har fyllts i på rätt sätt. Bifoga sedan bara tullhandlingarna med paketet, så är det klart!
 

Hur gör jag för att använda era tjänster?
 

Du kan söka efter fraktpris för paket till alla destinationer. Du går helt enkelt till vår startsida, fyller i avsändar- och mottagarland. Fyll sedan i paketets storlek och vikt. Klicka sedan på ”Sök pris” för att direkt få reda på vilka fraktalternativ som finns för dig. Då får du välja själv vilka egenskaper som är viktigast för dig – pris eller leveranstid.

Självklart kan du också skicka paket till andra destinationer i världen. Detta eftersom vi har ett tätt samarbete med flera stora internationella fraktfirmor som hjälper oss att möjliggöra snabbast möjliga frakt.

Efter beställningen får du adressetiketter skickade till dig som du klistrar på paketet.

 

Vår service
 

  • Vi har låga fraktpriser över hela världen
  • Vi samarbetar med internationella fraktfirmor, vilket garanterar att paketet kommer fram
  • Du behöver inte lämna ditt paket på postkontor
  • Du får hjälp med frankering och tull

 

Att se priser och boka - klicka här

 

skicka paket postnord

 

Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Logga in

Fyll i din epostadress och ditt lösenord för att logga in på sidan.

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Logga ut

Du är nu utloggad från ditt konto.
Det är säkert att lämna din dator.

×
Glömt lösenord

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Ny Kund

För att kunna hantera din order ber vi dig upprätta dig som kund. Detta gör du genom att välja ett lösenord, så du lätt och enkelt kan gå in och hitta dina upplysningar om din/dina försändelser, såsom avhämtningstid, fakturor, tulldokument, spåra din försändelse, osv.

 
×
Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Felaktiga inmatningar
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×