Skicka Paket till Kina

Skicka paket till Kina så billigt som möjligt!

Att se priser och Boka är enkelt - klicka på bilden:

Skicka fra Kina billigt


 

Det är idag vanligt att man har bekanta utspridda över hela världen, men vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att skicka paket till dina vänner, även om de bor utomlands. Därför erbjuder vi oss att hantera din försändelse till Kina till lägsta möjliga pris, och med minsta möjliga ansträngning.

I det internationella klimat som råder idag, är det vanligt att varor och gåvor fraktas över landsgränser. Trots det upplever många att det är både dyrt och krångligt att skicka paket eller brev till utlandet, särskilt vid frakt utanför EU. Det vill vi ändra på!

 

Hur?
 

Dels erbjuder vi oss att hämta paketet vid din dörr. Det innebär att du slipper åka till närmaste postkontor och lämna av din försändelse. Du sparar både tid och pengar!

Efter beställningen skickar vi även ut adressetiketter till dig. Dessa fungerar även som porto, och du behöver därför inte fundera på om du har frankerat försändelsen rätt.
 

Tull


Eftersom Kina ligger utanför EU-området, måste din försändelse deklareras för att den ska gå igenom tullen utan problem. Under beställningen får du möjlighet att direkt fylla i dessa handlingar, och du kan därför vara säker på att rätt papper har fyllts i på rätt sätt. Bifoga sedan bara tullhandlingarna med paketet, så är det klart!
 

Det låter fantastiskt, hur gör jag?
 

Du kan söka efter fraktpris för paket till Kina direkt på vår hemsida. Du går helt enkelt till vår startsida, fyller i avsändarlandet och markerar Kina som mottagarland. Fyll i paketets storlek och vikt. Klicka sedan på ”Sök pris” för att direkt få reda på vilka prisalternativ som finns tillgängliga för dig. Då får du välja själv vilka egenskaper som är viktigast för dig – pris eller leveranstid.

Självklart kan du också skicka paket från Kina till andra destinationer i världen, inklusive Sverige. Detta är möjligt eftersom vi har ett tätt samarbete med flera stora internationella fraktfirmor.

Efter beställningen får du adressetiketter skickade till dig, dessa klistrar du på paketet. Du bifogar tullhandlingarna, och sedan är det bara att vänta på att mottagaren får paketet!

 

Vår service
 

  • Vi erbjuder låga fraktpriser till och från destinationer i hela världen
  • Vi samarbetar med stora fraktfirmor, vilket garanterar att paketet kommer fram
  • Du kan försäkra dina försändelser om värdet överstiger 500 SEK
  • Du behöver inte lämna ditt paket på postkontor

 

Att se priser och boka - klicka här

 

skicka paket postnord

 

Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Logga in

Fyll i din epostadress och ditt lösenord för att logga in på sidan.

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Logga ut

Du är nu utloggad från ditt konto.
Det är säkert att lämna din dator.

×
Glömt lösenord

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Ny Kund

För att kunna hantera din order ber vi dig upprätta dig som kund. Detta gör du genom att välja ett lösenord, så du lätt och enkelt kan gå in och hitta dina upplysningar om din/dina försändelser, såsom avhämtningstid, fakturor, tulldokument, spåra din försändelse, osv.

 
×
Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Felaktiga inmatningar
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×