Paket till Norge

Vill du skicka ett paket till Norge?
 

Det är idag vanligt att man har släkt och bekanta utspridda i andra länder, kanske framför allt till våra närmaste grannländer. Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att skicka paket till dina vänner, även om de råkar bo utanför landsgränsen!

 

Hur kan vi hjälpa dig?
 

Norge är inte långt bort, och därför tycker vi att det ska vara så enkelt som möjligt att skicka paket dit. För att uppnå det, erbjuder vi dels avhämtning av försändelsen vid din dörr, då behöver du inte åka till postkontoret och leverera paketet. Du sparar alltså både tid och pengar!

Du behöver inte heller fundera på frankering då vi skickar adressetiketter till dig via epost. Dessa ersätter även frimärken eller annan form av porto.

Sedan är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att paketet hämtas hemma hos dig. Smidigt, eller hur?
 

Väldigt! Hur gör jag?
 

Du kan söka efter fraktpris till Norge direkt på vår startsida. Du går helt enkelt till Billigtpaket.se, fyller i avsändarlandet och markerar Norge som mottagarland. Fyll i paketets storlek och vikt. Klicka sedan på ”Sök pris” för att direkt få reda på vilka alternativ som är tillgängliga för din försändelse, komplett med prisuppgifter. Då får du välja själv vilka egenskaper som är viktigast för dig – pris eller leveranstid.

Efter beställningen får du adressetiketter skickade till dig, dessa klistrar du på paketet. I de fall där innehållet i paketet måste deklareras för tullen, så fyller du i tullhandlingar under beställningen, och bifogar dessa handlingar med paketet.

Dina fördelar
Vi erbjuder låga fraktpriser, till alla destinationer

  • Vi skickar paket till det land du önskar
  • Du kan försäkra dina försändelser om värdet överstiger 500 SEK
  • Du kan vara säker på att ditt paket kommer fram ordentligt

 

Att se priser och boka - klicka här

 

skicka paket postnord

 

Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Logga in

Fyll i din epostadress och ditt lösenord för att logga in på sidan.

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Logga ut

Du är nu utloggad från ditt konto.
Det är säkert att lämna din dator.

×
Glömt lösenord

Glömt ditt lösenord? Klicka här.

×
Ny Kund

För att kunna hantera din order ber vi dig upprätta dig som kund. Detta gör du genom att välja ett lösenord, så du lätt och enkelt kan gå in och hitta dina upplysningar om din/dina försändelser, såsom avhämtningstid, fakturor, tulldokument, spåra din försändelse, osv.

 
×
Felaktiga inmatningar

Rätta fälten i rött för att fortsätta

×
Felaktiga inmatningar
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×